IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvsmp
    О да , нов съм във форума и не си мисли oт кое име ти пиша !

priqteliu ti imash li Patcheta ?

Коментар

• О да , нов съм във форума и не си мисли oт кое име ти пиша !

Коментар

• Пипи , иска ми се да ти кажа некви си истини - поне според мене , обаче, Ногу ОРА четaт форума и взимат инвест. решения , та ще ти го спестя до ден - два !!! А и за нас ..... the ones on the other side of the Moon will be .....! Ще ти пиша пак - обещавам , като сме двуцифрени .......!

Коментар

• Мапи,

аз съм песимистично настроен,

та затова.......;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Мапи, тази година 2000,

2009г ......4000,

2010г.......6000,

а пък може и ти да се окажеш прав!;-)))
            ами аз залагам на по-голям ръст докрая на годината поради факта, че ни чака голям сплит и докато не се търгуват основната част от акциите, цената ще отлети доста нагоре, естествено че при пускането на новите цените ще паднат, но мисля че ще е доста по-малко защото през тези 2 мес. ще излязат доста приятни новини ...

Коментар

• Мапи, тази година 2000,

2009г ......4000,

2010г.......6000,

а пък може и ти да се окажеш прав!;-)))

Коментар

• Пепи, ама конкретизирай и срок все пак, то е въпрос на време, аз примерно ще прогнозирам така, докрая на годината 3000, а след 1 г. 5000, като не отчитаме сплита все пак де, 6000 може ама есента на 2009 или началото на 2010 най-късно, айде успех в инвестирането и да не забравите да черпите

Коментар

• Някои си мислят, че холдинга не заслужава 1000-ка,

но след това ще търсят и на 1500.................хахахахаха....,ама НЕМА,

както и да е, моят таргет е 6000!;-)))

Успех на всички!

Коментар

• Ще се скрият през други фирми и пак ще ги вземат!

Така е не само тук - но и по света!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                      И работа има и пари има и то много пари и точно там е проблема - много пари много интереси , единият почне да прави нещо, другият веднага го спъва- е това е България
                      Вярно така е! Но нещата се развиват - бавно, защото е БГ. Но се развиват!

Процесът е необартим!
                      ще станат , борбата е за комисионите , но накрая може онези от брюксел да ни пуснат един факс с един списак на фирми които да строят и точка и тогава нащте песове ще вият на умряло

Коментар

• И работа има и пари има и то много пари и точно там е проблема - много пари много интереси , единият почне да прави нещо, другият веднага го спъва- е това е България
                        Вярно така е! Но нещата се развиват - бавно, защото е БГ. Но се развиват!

Процесът е необартим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          И иракският дълг към BG ще се изплаща,

така че много работа предстои, а и пари има!;-))

Успех на Пътищарите!

Септрмври месец, като излезем от зоната на замръзването ще има ЯКО ЪП,

за изненада на апокалиптиците.............хахахахаха.....!:-)))

Който играе пИчели, който не играе НЕ пИчели!:-)))
                          И работа има и пари има и то много пари и точно там е проблема - много пари много интереси , единият почне да прави нещо, другият веднага го спъва- е това е България

Коментар

• След срещата на Министър Председателят Сергей Станишев с Американският Президент Буш,

иракският дълг към BG ще се изплаща,

така че много работа предстои, а и пари има!;-))

Успех на Пътищарите!

Септрмври месец, като излезем от зоната на замръзването ще има ЯКО ЪП,

за изненада на апокалиптиците.............хахахахаха.....!:-)))

Който играе пИчели, който не играе НЕ пИчели!:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                              ти какво очакваш,сами да си сложат примката ли?та нали ако се открият още нарушения с министърчето е свършено.истината е една-европарите няма да бъдат скоро отпуснати.не е препоръка за нищо.

Интересно, че не споменават за доклада на KPMG. Май доста щеше да контрастира.

Коментар

• ти какво очакваш,сами да си сложат примката ли?та нали ако се открият още нарушения с министърчето е свършено.истината е една-европарите няма да бъдат скоро отпуснати.не е препоръка за нищо.
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X