If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пипи , иска ми се да ти кажа некви си истини - поне според мене , обаче, Ногу ОРА четaт форума и взимат инвест. решения , та ще ти го спестя до ден - два !!! А и за нас ..... the ones on the other side of the Moon will be .....! Ще ти пиша пак - обещавам , като сме двуцифрени .......!
ами аз залагам на по-голям ръст докрая на годината поради факта, че ни чака голям сплит и докато не се търгуват основната част от акциите, цената ще отлети доста нагоре, естествено че при пускането на новите цените ще паднат, но мисля че ще е доста по-малко защото през тези 2 мес. ще излязат доста приятни новини ...
Пепи, ама конкретизирай и срок все пак, то е въпрос на време, аз примерно ще прогнозирам така, докрая на годината 3000, а след 1 г. 5000, като не отчитаме сплита все пак де, 6000 може ама есента на 2009 или началото на 2010 най-късно, айде успех в инвестирането и да не забравите да черпите
И работа има и пари има и то много пари и точно там е проблема - много пари много интереси , единият почне да прави нещо, другият веднага го спъва- е това е България
Вярно така е! Но нещата се развиват - бавно, защото е БГ. Но се развиват!
Процесът е необартим!
ще станат , борбата е за комисионите , но накрая може онези от брюксел да ни пуснат един факс с един списак на фирми които да строят и точка и тогава нащте песове ще вият на умряло
И работа има и пари има и то много пари и точно там е проблема - много пари много интереси , единият почне да прави нещо, другият веднага го спъва- е това е България
Вярно така е! Но нещата се развиват - бавно, защото е БГ. Но се развиват!
Септрмври месец, като излезем от зоната на замръзването ще има ЯКО ЪП,
за изненада на апокалиптиците.............хахахахаха.....!:-)))
Който играе пИчели, който не играе НЕ пИчели!:-)))
ти какво очакваш,сами да си сложат примката ли?та нали ако се открият още нарушения с министърчето е свършено.истината е една-европарите няма да бъдат скоро отпуснати.не е препоръка за нищо.
Интересно, че не споменават за доклада на KPMG. Май доста щеше да контрастира.
ти какво очакваш,сами да си сложат примката ли?та нали ако се открият още нарушения с министърчето е свършено.истината е една-европарите няма да бъдат скоро отпуснати.не е препоръка за нищо.
Коментар