Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
От в-к Монитор:
Избират строител на “Тракия” на търг до дни
Търгът за изпълнител на довършването на трите лота на автомагистрала "Тракия" ще стартира до средата на месеца, а най-късно от средата на септември ще започне строителството. Това съобщи в Пловдив министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов вчера.
Той уточни, че в момента фонд "Републиканска пътна инфраструктура" подготвя документите за тръжните процедури. Държавата ще осигури средства, колкото са необходими, за да може строителството да започне и да завърши по най-бързия начин. Плащанията ще се правят през следващата и по-следващата година, допълни Асен Гагаузов. По повод санкциите и спирането на европейските средства по големи инфраструктурни проекти министърът коментира, че Брюксел би разбрал нашите усилия, ако ние успеем да ги представим така, както и ги правим.
Трябва да покажем, че няма злоупотреба със средства - както европейски, така и български, каза министърът. Той прогнозира до месец "добър резултат" за разблокирането на парите, тъй като се работело усилено по подобряване на организацията в пътния фонд.
Гагаузов заедно транспортния министър Петър Мутафчиев и мажоритарния собственик на "Пътища" АД Георги Гергов преряза лентата на новото кръгово кръстовище на "Пазарджишко шосе" и Околовръстния път
П.П. Така че..................,
интересно каква ще бъде цената на Maestroto след излизане
от зоната на замръзване.............!;-)))
Успех на Пътищарите!:-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Ти само гледаи и утре да не пропуснеш входа .... че следват някои неща ...... да няма пак >не съм ходил и тая година на море<
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от bvsmpPesho777 , оригиналният ми post беше към Пепи , нали все пак той е подръжникът на позицията ! Ти си кютай и се кефи на UPCHE-TO ! Успехи !
Пепката не пише на латиница,а и него не го мисли!!!!
кажи ми обаче, как някой ,който има акции от дадена позиция иска да сваля цената ,за да излезе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvsmpPesho777 , оригиналният ми post беше към Пепи , нали все пак той е подръжникът на позицията ! Ти си кютай и се кефи на UPCHE-TO ! Успехи !
Пепката не пише на латиница,а и него не го мисли!!!!
кажи ми обаче, как някой ,който има акции от дадена позиция иска да сваля цената ,за да излезе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvsmpPatcetata, утре ще им е криво ! А както казах , ще се включа преди и около 9 Юли . А и от уважение към тия дато четат ..... Кирилица , не е толкова трудно да я свалиш ...!?
и днес ли ти беше скъпо, кофти утре още по скъпо , ама какво да се прави ............ след някой и друг месец .може и да е към 30 лева ,ще си вземеш, не се коси
Коментар
Коментар