IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.grapheine.com/bombaytv/in...2de79a732b9e39

Коментар

• Първоначално изпратено от bvsmp
      Опа , явно бирите са много . Да имам , не можах да ги продам вчера , що ???
      Дай ми ги на 970 всичките, става ли ?

Коментар

• От в-к Монитор:

Избират строител на “Тракия” на търг до дни
        Търгът за изпълнител на довършването на трите лота на автомагистрала "Тракия" ще стартира до средата на месеца, а най-късно от средата на септември ще започне строителството. Това съобщи в Пловдив министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов вчера.
        Той уточни, че в момента фонд "Републиканска пътна инфраструктура" подготвя документите за тръжните процедури. Държавата ще осигури средства, колкото са необходими, за да може строителството да започне и да завърши по най-бързия начин. Плащанията ще се правят през следващата и по-следващата година, допълни Асен Гагаузов. По повод санкциите и спирането на европейските средства по големи инфраструктурни проекти министърът коментира, че Брюксел би разбрал нашите усилия, ако ние успеем да ги представим така, както и ги правим.
        Трябва да покажем, че няма злоупотреба със средства - както европейски, така и български, каза министърът. Той прогнозира до месец "добър резултат" за разблокирането на парите, тъй като се работело усилено по подобряване на организацията в пътния фонд.
        Гагаузов заедно транспортния министър Петър Мутафчиев и мажоритарния собственик на "Пътища" АД Георги Гергов преряза лентата на новото кръгово кръстовище на "Пазарджишко шосе" и Околовръстния път

П.П. Така че..................,

интересно каква ще бъде цената на Maestroto след излизане

от зоната на замръзване.............!;-)))

Успех на Пътищарите!:-))

Коментар

• Изглежда, че с изплащането на иракският дълг,

нещата заспиват на 3 без коз........!;-))

И магистрала "Хемус" ще потегли..........

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
            Ти само гледаи и утре да не пропуснеш входа .... че следват някои неща ...... да няма пак >не съм ходил и тая година на море<
            ООООО Bro , аз се разпродадох на добри нива . Е да, останаха ми малко, ама мога ли пък да рискувам всичко ?! Все пак е инфра.... колкото и да е !? А, гледай и някой е с й , а преди - че, е запетая ....Bro !!!

Коментар

• Ти само гледаи и утре да не пропуснеш входа .... че следват някои неща ...... да няма пак >не съм ходил и тая година на море<

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                Първоначално изпратено от bvsmp
                Pesho777 , оригиналният ми post беше към Пепи , нали все пак той е подръжникът на позицията ! Ти си кютай и се кефи на UPCHE-TO ! Успехи !

Пепката не пише на латиница ,а и него не го мисли!!!!
                кажи ми обаче, как някой ,който има акции от дадена позиция иска да сваля цената ,за да излезе ?
                Аз ще си го сърбам , за това , че не можах да си продам последните !!! Поне съм честен за това .

Коментар

• Що ли ми се струва , че Пешовците са поне 1-2 часа назаде от реалното БФБ време ( да не кажа отзаде ) ..... и ми е стрнно , че некой ОРА им четат глупостите и ЗЕМАТ решения ...... !?

Коментар

Pesho777 , оригиналният ми post беше към Пепи , нали все пак той е подръжникът на позицията ! Ти си кютай и се кефи на UPCHE-TO ! Успехи !

Пепката не пише на латиница ,а и него не го мисли!!!!
                    кажи ми обаче, как някой ,който има акции от дадена позиция иска да сваля цената ,за да излезе ?

Коментар

• Pesho777 , оригиналният ми post беше към Пепи , нали все пак той е подръжникът на позицията ! Ти си кютай и се кефи на UPCHE-TO ! Успехи !

Коментар

Patcetata, утре ще им е криво ! А както казах , ще се включа преди и около 9 Юли . А и от уважение към тия дато четат ..... Кирилица , не е толкова трудно да я свалиш ...!?

и днес ли ти беше скъпо, кофти утре още по скъпо , ама какво да се прави ............ след някой и друг месец .може и да е към 30 лева ,ще си вземеш, не се коси

Коментар

• Patcetata, утре ще им е криво ! А както казах , ще се включа преди и около 9 Юли . А и от уважение към тия дато четат ..... Кирилица , не е толкова трудно да я свалиш ...!?

Коментар

Опа , явно бирите са много . Да имам , не можах да ги продам вчера , що ???

ООООпаАА , хубаво е като новобранци се оказват заинтересувани само Ботев.................... нищо ,че май не е при майсторите

Коментар

• Опа , явно бирите са много . Да имам , не можах да ги продам вчера , що ???

Коментар

• Това е на инвестиционен Немски , предполагам ?

Коментар

Working...
                                X