IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОЛЕГИ НАПИШЕТЕ ЛИНКА КЪМ ОТЧЕТА

Коментар

• Поредния добър отчет
      Дано стават все по-добри.

Коментар

• Я, отчетче! И то интересно!

Коментар

• Боби, на мен пък най-голямата сделка като стойност ми беше точно с Алкомет. Явно това дружество предизвиква сантиментални спомени у бая народ.

Коментар

• Имам предвид BV-то дето са го сметнали от инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
              Алумина не го продавам преди BV.
              Ако е така трябваше отдавна да си го продал ;-)
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Един познат ми обърна внимание върху ALUM преди време.
                Не съм купувал сляпо, а си направих съответните изчисления.
                Сега е с най-голям дял при мен ) Напоследък трудно се спирам на свестни дружества.

Да ви кажа: прочетох горното за правописни грешки, а ми прозвуча като реклама по WS Teleshop

Ха-ха-ха-ха. Дано не се самозаблуждаваме. Това, че е все още под BV ме спира да продавам и ми говори, че сме > 50% прави.

Коментар

• Алумина не го продавам преди BV. Всякакви недоразумения се тъгуват на нереално високи цени, а тук е обратният случай- качествено предприятие, ама подценено.
                  Между другото, видях, че някой по-долу беше споменал като негатив големите задължения. Просто погледнете какви са те и при какви условия е договорен заемът от ЕБВР и ще си проемените мнението какви са му задълженията.
                  Изобщо който разбира, тук се спира. И май още не е късно да се понапълни още.

Коментар

• 10-ката е абсолютно реалистична , съвсем скоро ;-). Аз влязох в тази позиция скоро и доста смело . Ама хич не съжалявам. ;-)))

Коментар

• Малииииии, нямат спиране мойте хора ;-) Май прогнозата ми до края на годината ще се збъдне още тази седмица...

Коментар

• ДОБРО СИ Е ДРУЖЕСТВОТО, СТАРАЯТ СЕ ФЕСОВЕТЕ, НО ПОНЯКОГА НЕ УСПЯВАТ ДОБРЕ ДА УПРАЛЯВАТ ВАЛУТНИЯ РИСК, ТОВА МУ Е СЛАБОТОО МЕСТЕНЦЕ....ИНАЧЕ СЪМ ОПТИМИСТИЧНО НАСТРОЕН, ЗА РАЗВИТИЕТО МУ...
                        ИМА АКЦИИ В ДРУЖЕСТВОТО ОТ ЯНУАРИ 2006 И НЕПРЕКЪСНАТО ГИ УВЕЛИЧАВАМ

Коментар

• във по старите съобщения съм споделил, че от две седмици акциите на ALUM заемат основен дял в портфейла ми, купих си акцийките за 7.83 лева, но имах малък пакет акции на ALUM още от преди година и ги следя внимателно отдавна, мисля че сега идва тяхното време.

Коментар

• Не сподели имаш ли акции тук братле?

Коментар

• Дяловете на шуменския производител на алуминиеви изделия Алкомет добавиха 1,33% към стойността си до 8,37 лв. при изтъргувани малко над 4 хил. броя, като сделка бе сключена и на рекордното ниво от 8,45 лв.

рекордите тепърва предстоят...

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                                ПС - Притежавам алум от март'06
                                Незнам колко ще е по коледа ама ЕВАЛА , че си признаваш, че имаш акции
                                подкрепям такова отношение на всички юзъри към постингите им.

Коментар

Working...
                                X