IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на тази позиция мечките ще заспят дълъг зимен сън,даа

Коментар

• оборот от 8.65 на позицията за два часа, хе хе хе
      явно мечките очакват да им подарим акциите си, но ще имат да вземат, трябва да се бракнат здраво за да си купят акции на ALUM.

ПС: Не съвет за покупка и продажба, а лично мнение на собственик на акции

Коментар

• Купил 1 акция защото имаше лимитирана поръчка за 100бр купува на 8,65 а само 1 се продаде на тази цена и кобуса му я изпълни.Човека не е виновен.

Коментар

• За толкова имал- толкова купил. Като посъбере някой лев ще си купи още една.

Коментар

• И какво беше туй сега? То бива бива , ама само 1 акция да купиш??

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
              Първоначално изпратено от Abritus
              Само още 29 акцийки на 8.60 лева успях да закупя. Жалко! Май паниките свършват, но това е и нормално просто няма място за паника при тази позиция.

ПС: Имам значително количество акции в ALUM
              айде сега 'значително' говори в цифри, пълен дисклоужър, хаха.
              Нямам голям портфейл, предпочетам да влагам парите си в собствения бизнес, преди три години имах малка излишна сума и си купих малко акции. Фондовата борса ми е като хоби, все едно играя еврофутбол, но тук печеля значително по-често. Обикновено залагам на 2 -3 позиции с преспективи, не диверсифицирам риска и засега това ми носи доходност не по-малка от 300 % последните две години, като ударът ми беше със MOSTS. Иначе акциите които пригежавам в ALUM са малко по-малко от днешния оборот на позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                Само още 29 акцийки на 8.60 лева успях да закупя. Жалко! Май паниките свършват, но това е и нормално просто няма място за паника при тази позиция.

айде сега 'значително' говори в цифри, пълен дисклоужър, хаха.

Коментар

• Само още 29 акцийки на 8.60 лева успях да закупя. Жалко! Май паниките свършват, но това е и нормално просто няма място за паника при тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ququ
                    И какво се случва 3 дни след като се хареса отчета: цената надолу.Или големите играчи играят някаква игра,за да я смъкнат или дребните риби...?!
                    ... дребните риби.

Вчера обемът бе 500 акции /грубо/, днес - 1300. Цената падна с 4-5% Ясно е кой продава.

Коментар

• И какво се случва 3 дни след като се хареса отчета: цената надолу.Или големите играчи играят някаква игра,за да я смъкнат или дребните риби...?!

Коментар

• само глупости мислите
                        нарочно ще произвеждат повече но няма да продават за да задържат печалбата ниска. Айде по-сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik
                          "Най-лесно да се намали временно печалбата е увеличавайки запаса от готова продукция"
                          Abritus - ти май искаш да направиш някое нововъведение в счетоводството Ще напиша едно уравнение с цифри от Баланса ( лявата част) и ОПР (дясната част), а на теб ще оставя да стигнеш до изводите защо това което си написал не е вярно.

( 1901-3402)+(5522-8520)= - 4550

Разликата е една единица но хората са окръглили тук-там. И ние го правим
                          Ако нещо не е ясно, пак ще се включа. Иначе и аз имам акции от АЛУМ , и аз искам да скачат но трябва да сме обективни все пак Успех.
                          разликата между сегашното състояние на продукцията и миналогодишната разбира се включва в определянето на печалбата, но не забравай, че продукцията се оценява по-цени на материалите вложени в нея, а се продава при всички случаи с определен процент печалба. Така увеличавайки готовата продукция и незавършеното производство се трупа потенциална печалба, която ще се реализира при продажбата.

Коментар

• "Най-лесно да се намали временно печалбата е увеличавайки запаса от готова продукция"
                            Abritus - ти май искаш да направиш някое нововъведение в счетоводството Ще напиша едно уравнение с цифри от Баланса ( лявата част) и ОПР (дясната част), а на теб ще оставя да стигнеш до изводите защо това което си написал не е вярно.

( 1901-3402)+(5522-8520)= - 4550

Разликата е една единица но хората са окръглили тук-там. И ние го правим
                            Ако нещо не е ясно, пак ще се включа. Иначе и аз имам акции от АЛУМ , и аз искам да скачат но трябва да сме обективни все пак Успех.

Коментар

• Като гледам какви отчети излизат за другите компании и каква е цената на акциите им излиза че нашия не е просто добър, а направо отличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                                Така че приказките са излишни утре сте под 9 лева и вие ще сте сред първите, които ще се наредят на АСКА.
                                Нещо не позна, пич. Я пробвай пак...

Коментар

Working...
                                X