на тази позиция мечките ще заспят дълъг зимен сън,даа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rinoПървоначално изпратено от AbritusСамо още 29 акцийки на 8.60 лева успях да закупя. Жалко! Май паниките свършват, но това е и нормално просто няма място за паника при тази позиция.
ПС: Имам значително количество акции в ALUM
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik"Най-лесно да се намали временно печалбата е увеличавайки запаса от готова продукция"
Abritus - ти май искаш да направиш някое нововъведение в счетоводството Ще напиша едно уравнение с цифри от Баланса ( лявата част) и ОПР (дясната част), а на теб ще оставя да стигнеш до изводите защо това което си написал не е вярно.
( 1901-3402)+(5522-8520)= - 4550
Разликата е една единица но хората са окръглили тук-там. И ние го правим
Ако нещо не е ясно, пак ще се включа. Иначе и аз имам акции от АЛУМ , и аз искам да скачат но трябва да сме обективни все пак Успех.
Коментар
-
"Най-лесно да се намали временно печалбата е увеличавайки запаса от готова продукция"
Abritus - ти май искаш да направиш някое нововъведение в счетоводството Ще напиша едно уравнение с цифри от Баланса ( лявата част) и ОПР (дясната част), а на теб ще оставя да стигнеш до изводите защо това което си написал не е вярно.
( 1901-3402)+(5522-8520)= - 4550
Разликата е една единица но хората са окръглили тук-там. И ние го правим
Ако нещо не е ясно, пак ще се включа. Иначе и аз имам акции от АЛУМ , и аз искам да скачат но трябва да сме обективни все пак Успех.
Коментар
Коментар