If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
благодаря, видях графиката и съм впечатлен.
впрочем, това е реализираната продукция, а не произведената, което прави новината още по-положителна.
Май и други са се впечатлили , днес цената на акцията се диктуваше от биковете, дано продължава все така. Според има предпоставки да очакваме значително по-високи цени.
Честитя на акционерите новото рекордно месечно производство 4 025 хил. кг. за месец ноември. Дано за четвъртото тримесечие ALUM да ни изненада и с рекордни печалби.
Честитя на акционерите новото рекордно месечно производство 4 025 хил. кг. за месец ноември. Дано за четвъртото тримесечие ALUM да ни изненада и с рекордни печалби.
ТУКА ГОЛЯМО ЗАТИШИЕ............ДАЛИ НЕ Е ПРЕД УРАГАН........... ДА ВЗЕМА И АЗ ДА СЕ НАБУТАМ В ТАЗИ НАБУТВАЦИЯ, ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ........... ВСИЧКИ СА НАГОРЕ САМО ТАЗИ ПОЗИЦИЙКА СИ СТОИ ТИХО И МИРНО, Я ДА ТРОПНЕМ ЕДНО ХОРЦЕ ............
Тоя Алкомет все ми се вижда евтин и не мога да се радзделя с него. Може би над 10-11лв ще се замисля да продам една част. Ама тука има бая хляб като гледам.
Значи скоро ще продаваш , ще ти дойдат добре за коледа и нова година. Аз обаче смятам да почакам поне още половин годинка 10 - 11 лв. ми се виждат малко за тази акция.
Тоя Алкомет все ми се вижда евтин и не мога да се радзделя с него. Може би над 10-11лв ще се замисля да продам една част. Ама тука има бая хляб като гледам.
Коментар
Bobi75
RedHot, скромността краси човека Макар че моето беше самоизтъкване как почти винаги съм прави А леле
Че силния бичи тренд на медта се отрази много добре на рентабилността на ЕМКА и на цената на акциите й, а сега при Алумина спадът на алуминия пак трябва да се отрази добре на цената на акцията. Как ги вадите тия изводи, направо ме кефите, както ви е удобно, така си ги тълкувате. Никола даже май при Емка нещо обясняваше тогава в тази връзка.
Коментар
Bobi75
е върна се. то като има хора, които като усетят леко спадане на АЛУМ и му се нахврълят, ще се върне и още как
Коментар