IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 129mln prihodi, a ne kapitalizaciq. A za ALUM ne mi se misli kakvo 6te stane kato ne pla6tat mita i s uveli4eniq kapacitet na proizvodstvo!!!!

Коментар

• 6.25 милиона акции по 4,6 леи не прави 129 милиона евро

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
        Звучи ти фантастично или просто се опитваш да ни поведеш манипулативно в определена посока на мислене. Възможно е и да не си прочел проспекта внимателно.

Не знам как манипулирам пазара като съм цитирал Дневник и съм дал сайта на компанията.
        Всеки може да си направи сам изводите.
        Но според мен тази Румънска компания превъзхожда ALUM само по рентабилност, но и това е лесно обяснимо. Тя продава продукцията си само в Румъния предполагам защитена от внос с не много ниски мита, а ALUM продава основно в ЕС и си плаща митата. Сега като се премахнат митата за търговия в ЕС ще ми е интересно кое ще е по рентабилното предприятие.

Коментар

• ЗА МЕН ТЕЗИ НИВА НА КОМПАНИЯТА СА ПРИЛИЧНИ КАТО ЗА КРАЯ НА ГОДИНАТА, ИНТЕРЕСНО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ГОДИШНИЯ НАТОЧЕН ОТЧЕТ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus

Тези 129 млн. евро са за 20% от компания с годишни приходи от 23 млн. евро и собствен капитал от 8.3 млн. евро за 2005 година. За справки от сайта на компанията: http://www.alumil.ro/new/index.php?categoryId=122
            от където можете да си изтеглите финансовия отчет.
            Звучи ми направо фантастично.
            Не ми се мисли да коментирам колко трябва да струва ALUM която има приходи за 110 млн. евро ако я лиснат в Букурещ.
            Звучи ти фантастично или просто се опитваш да ни поведеш манипулативно в определена посока на мислене. Възможно е и да не си прочел проспекта внимателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Някой би ли ми казал каква е последната цена.
              Благодаря предварително
              10.73
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Някой би ли ми казал каква е последната цена.
                Благодаря предварително

Коментар

• http://www.alphafinance.ro/IPO/Alumi...ect_IPO_EN.pdf
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Боби, те жените харесват умерената арогантност. Нищо лошо не си направил не виждам за какво се извиняваш :wink:

Коментар

• Ами ето фактите. Просто сега е положителния цикъл на тази индустрия.

Трябва да се извиня на Мая, че бях леко арогантен, без да има нужда от торва. Сори

Коментар

• Румънският производител на алуминий "Алумил Ром" (Alumil Rom), подразделение на гръцката "Алумил Милонас" (Alumil Mylonas), набра 442 млн. леи (129 млн. евро) от първичното публично предлагане (IPO) на 20% от капитала си на Букурещката фондова борса, информира в сряда агенция SeeNews, като се позова на неназован източник. Предварителните данни представят сделката като голям успех, след като поръчките за записване на книжа от дружеството са надхвърлили 15 пъти предложеното количество и броят им е достигнал 96.24 млн., се казва още в информацията.
                        В-к Дневник

Тези 129 млн. евро са за 20% от компания с годишни приходи от 23 млн. евро и собствен капитал от 8.3 млн. евро за 2005 година. За справки от сайта на компанията: http://www.alumil.ro/new/index.php?categoryId=122
                        от където можете да си изтеглите финансовия отчет.
                        Звучи ми направо фантастично.
                        Не ми се мисли да коментирам колко трябва да струва ALUM която има приходи за 110 млн. евро ако я лиснат в Букурещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пчеличката Мая
                          Първоначално изпратено от Bobi75
                          да де, но всеки си го осмисля преди да го изкаже. е, то и аз съм се изказвал неподготвен де. права си
                          МАЙ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ПРАВИШ
                          ми принцип на скачените съдове. с каквито се събереш дотам ти пада нивото, та поне нещо от това, което казваш, да разберат ))

така и не видях от теб смислен анализ някакъв за протестите ти срещу АЛУМА

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                            да де, но всеки си го осмисля преди да го изкаже. е, то и аз съм се изказвал неподготвен де. права си
                            МАЙ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ПРАВИШ

Коментар

• да де, но всеки си го осмисля преди да го изкаже. е, то и аз съм се изказвал неподготвен де. права си

Коментар

• В този форум всеки изказва мнение Боби. Не съм ти искала съвет.

Коментар

Working...
                                X