IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батко, много е добър отчета, няма спор,
    АМА НЕ Е НАЙ-ДОБРИЯТ....поне за един се сещам дето е по-добър - на PETHL....

Коментар

• Няма спор, т'ва е отчет номер едно за тая година.

Направо всичко в него гвори за мощно количествено натрупване, което едва се удържа да се превърне в сериозно качествено експлодиране

От 2000г. насам, инвестиците в компанията са на път скоро да достигнат близо 100 млн. лева.

Коментар

• аха, тва е най-убавата част

Коментар

• Знам бе ветре, знам. Ама пък знаеш ли кво хубаво ми стана като си го казах

Коментар

• Маже, на никоя борса нема нищо сигурно

Коментар

• Само така! Едва ли има друга фирма която да отчита такова развитие за една година. Желязна компания, железен отчет, можем само да мечтаем да има повече такива в БГ.
              Така че аз вече съм готов да печеля

Коментар

• човек винаги трябва да има и такава готовност,
                а сега по същество
                ако миналата година 2005 - загубата е била 5 млн. и нещо, а сега печалбата е 5 мл. колко е ръста ?

това е във връзка с онова надъхване

Коментар

• Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
                  ОЛЕЛЕЛЕ, МАЛЕ
                  КАКВИ СА ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ, АМА ЧЕ РЪСТ, ПЪТ И ПЕЧАЛБИЦАТА СИ Е ДОБРА, СТРУВАШЕ СИ ТЪРПЕНИЕТО.
                  АКО ОТЧЕТА ЗА ПЪРВОТОТРИМЕСЕЧИЕ Е С +2,7 - ТАРГЕТ -16, +3,2 - ТАРГЕТ -19, +4,5 - НЕ МИ СЕ МИСЛИ ТОЛКОВА.
                  готов ли си да загубиш?

Коментар

• Голямо надъхване пада тука....

Коментар

• Логичното стана....овладяха финансовите разходи и другото си дойде на място.

Така като гледам отчета тея хора имат поръка за цялата година напред.....

Повече такива предприятия са ни нужни.....фундамент отвсякъде.

Коментар

• ОЛЕЛЕЛЕ, МАЛЕ
                        КАКВИ СА ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ, АМА ЧЕ РЪСТ, ПЪТ И ПЕЧАЛБИЦАТА СИ Е ДОБРА, СТРУВАШЕ СИ ТЪРПЕНИЕТО.
                        АКО ОТЧЕТА ЗА ПЪРВОТОТРИМЕСЕЧИЕ Е С +2,7 - ТАРГЕТ -16, +3,2 - ТАРГЕТ -19, +4,5 - НЕ МИ СЕ МИСЛИ ТОЛКОВА.

Коментар

• WoW! Над моите очаквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                            Какво му трябва на човек
                            ALUM
                            TOPL
                            EURINS
                            PETHL

и е готов за пенсия
                            Трите ги имам като първата и последната ми правят над 75% от портфейла ми как да не се кефя. Имам и малко от топливо. Така, че корекцията при мен е нагоооооре

Коментар

• Какво му трябва на човек
                              ALUM
                              TOPL
                              EURINS
                              PETHL

и е готов за пенсия

Коментар

• Супер отчет
                                Добра печалба за тримесечието над 1.5 млн
                                Обаче забележете материалите и незавършеното производство какъв ръст имат.
                                Следващото тримесечие ако не ударят 4 млн печалба. Хората са се запасили яко да залеят пазара на ЕС

Мнението ми не е съвет за покупка или продажба

Коментар

Working...
                                X