OK, няма го Никола, за да даде и друга гледна точка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
ОК
-
Световното производство на алуминий ще се свие още
Норвежката нефтогазова и металургична корпорация Norsk Hydro ASA прогнозира по-нататъшно свиване на световното производство на алуминий, тъй като очакваното в началото на годината подобряване на ситуацията не е настъпило.
В интервю за Bloomberg генералният директор на Hydro Свен Ричард Брендзаег заяви, че " индустрията трябва да положи повече усилия, за да се постигне по-добър баланс между производство и предлагане". Според него, за възстановяването на баланса на пазара ще е необходимо много време.
Самата Hydro сви производството си на алуминий в своите заводи в Норвегия, Германия и Словакия заради намалялото търсене на метал от страна на автомобилните производители и строителните компании, намаляването на цените на алуминия до минималния показател за седем години и четирикратното увеличаване на складовите запаси. През последните 12 месеца цената на акциите на Hydro спадна с 59%.
Първото тримесечие на годината компанията завърши с чисти загуби. Norsk Hydro е третият по-големина в света производител на алуминий.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhАз тук съм дългосрочно защото се надвам да си продам акциите на някой пенсионен/договорен фонд на 15 кинта 2011.
Иначе пухче е право. Рискова инвестиция си е Алкомета, но тези нива са напълно абсурдни.
гледам, че вече си гост (под ника)
или просто са ти изтрили ника?
Коментар
-
Anton Chigurh
Просто много ме кефят The Lonely Island. Големи пичаги са и са много талантливи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от BlagoyГолеми бид-ове тук.
този клип го пускаш няколко пъти и затова попитахНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз тук съм дългосрочно защото се надвам да си продам акциите на някой пенсионен/договорен фонд на 15 кинта 2011.
Иначе пухче е право. Рискова инвестиция си е Алкомета, но тези нива са напълно абсурдни.
Коментар
-
Пухче
вие сте луди в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от Zakito i na SEVTO, ima, daje oshte po-golemi bidove, obache ... kel-faida.
п.п. иначе още отпреди пенсионките го харесват Алкомет-а (това във връзка с догатките за купувача)
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Zakito i na SEVTO, ima, daje oshte po-golemi bidove, obache ... kel-faida.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от BlagoyГолеми бид-ове тук.
Коментар
Коментар