IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надъхваме ли се ))

Коментар

• Не знам, ама скоро купувах тук на цени под 3 лв., дори и досега доходността ми е прилична за този период. За мен дружеството е супер ниско оценено, но ВСЕКИ САМ да си прави преценка!
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
        Я вижте и дали няма зависимостта от природния газ, и какво се очаква тази година. После да няма мрънканици какво се е случило с крехкия ръст на крехките маржове. Не е препоръка.
        най нещо взехте да се облизвате около кацата с меда.
        само дето тъпанарите и паниките посвършиха

Коментар

• Я вижте и дали няма зависимостта от природния газ, и какво се очаква тази година. После да няма мрънканици какво се е случило с крехкия ръст на крехките маржове. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
            163 мил. продажби за 2009 и 56,6 млн. пазарна капитализация...
            Че то си зависи от маржа, на топливо как е. По-добре кажи, как е на Випом ))

Коментар

• 163 мил. продажби за 2009 и 56,6 млн. пазарна капитализация...

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho

хе хе.
                на каква цена искаш да ми купиш акциите.
                само информативно де.
                не е предложение.
                Не ти ща акциите, нямам оферти. Ще изчакам, да видя какво ще цъфне в първия отчет за 2010, преди да мисля за оферти. Не е препоръка.

Коментар

• През януари 2009 продажбите са за 3,2 хил. тона и 13,8 млн. лв.
                  През януари 2010 продажбите са за 3,06 хил. тона и 13,54 млн. лв.[/quote]
                  Е то какво се оказа, януари 2009 имаше газаова криза, сега няма, обаче продажбите по-малко, защо така ??? ))
                  Не е препоръка[/quote]

хе хе.
                  на каква цена искаш да ми купиш акциите.
                  само информативно де.
                  не е предложение.

Коментар

Не очаквах тази тема да е толкова умряла....???
                    09.02.2010 11:29 (6AM / ALUM)
                    ...

През януари 2009 продажбите са за 3,2 хил. тона и 13,8 млн. лв.
                    През януари 2010 продажбите са за 3,06 хил. тона и 13,54 млн. лв.
                    Е то какво се оказа, януари 2009 имаше газаова криза, сега няма, обаче продажбите по-малко, защо така ??? ))
                    Не е препоръка

Коментар

• От доста време пиша в темата за Випом, но търговията не се "вихри" постоянно
                      Имам акции и се интересувам относно компанията.

Просто инвеститорите започнаха да преоткриват дружеството, май

Коментар

Първоначално изпратено от мечо присъствие
                        Първоначално изпратено от XY
                        Не очаквах тази тема да е толкова умряла....??? Явно това е една наистина забравена компания!
                        що бе, ти с бутане във форума ли се надяваш да вдигаш цената, егати бфб-спекулантизма се вихри. Без пари, но се явява спекулант. Напиши още десет коментара в монолог, дано се вдигне и цената. Не е препоръка, Имам акции.
                        Да е, с две две-три мнения се опитвам да вдигам цената
                        Верно, че БФБ е неликвидна ама чак пък толкова ли ?!? Освен това хората с по-сериозни суми на БФБ не мисле, че чакат само, в коя позиция ще пиша...

Така, че ако някой има нещо да сподели за позицията ще се радвам на една добра дискусия!
                        А на другият ден след като писа в темата за VIPOM видя ли каква невиждана от месеци търговия се развихри.
                        То не беше оборот ,то не беше чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
                          спокойно, когато не се обсъжда е времето за влизане - притеснявай се когато коментарите не спират
                          човекът добре го е казал. ще огрее и тука

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо присъствие
                            Първоначално изпратено от XY
                            Не очаквах тази тема да е толкова умряла....??? Явно това е една наистина забравена компания!
                            що бе, ти с бутане във форума ли се надяваш да вдигаш цената, егати бфб-спекулантизма се вихри. Без пари, но се явява спекулант. Напиши още десет коментара в монолог, дано се вдигне и цената. Не е препоръка, Имам акции.
                            Да е, с две две-три мнения се опитвам да вдигам цената
                            Верно, че БФБ е неликвидна ама чак пък толкова ли ?!? Освен това хората с по-сериозни суми на БФБ не мисле, че чакат само, в коя позиция ще пиша...

Така, че ако някой има нещо да сподели за позицията ще се радвам на една добра дискусия!

Коментар

Коментар

• спокойно, когато не се обсъжда е времето за влизане - притеснявай се когато коментарите не спират

Коментар

Working...
                                X