Днешните сделки ама хич не са от кошницата!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от p_tradeТук тепърва ще дойдат приятните изненади а именно :
- рекорден оперативен паричен поток за дружеството
- фолиото е най рентабилно от цялата продукция и като гледам вече заема около 50 процента от продукцията ( държат 15% от пазара в ЕC )
- текущите задължения намаляха с около 30 мил , малко е загадка за мен но и разходите за лихви се свиха наполовина
- новата поточна линия която всеки моменто ще започне да се експлоатира напълно
- повишената рентабилност : разходите за материал са спаднали с 6- 8 процента
Да не говоря за CFI CFO които са повече от розови тук ако се увелечи с малко търсенето печалбата ще е повече от добра . На фона да тези факти 57 мил капитализация е смечно за мен
Не е препоръка имам акции
Ахаааа! Нали ?!? Аз откога им разправям . Скоро ще се освестят и повече хора... ето, вече не си пиша сам в темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_tradeТук тепърва ще дойдат приятните изненади а именно :
- фолиото е най рентабилно от цялата продукция и като гледам вече заема около 50 процента от продукцията ( държат 15% от пазара в ЕC )
- текущите задължения намаляха с около 30 мил , малко е загадка за мен но и разходите за лихви се свиха наполовина
Да не говоря за CFI CFO които са повече от розови тук ако се увелечи с малко търсенето печалбата ще е повече от добра . На фона да тези факти 57 мил капитализация е смечно за мен
Ахаааа! Нали ?!? Аз откога им разправям . Скоро ще се освестят и повече хора... ето, вече не си пиша сам в тематаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Тук тепърва ще дойдат приятните изненади а именно :
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYИ тук ли сам ще си пиша, ех....
Още малко добри новини: http://www.investor.bg/?cat=5&id=95017
Както споделих, цената на алуминия си е в ъптренд
Коментар
-
И тук ли сам ще си пиша, ех....
Още малко добри новини: http://www.investor.bg/?cat=5&id=95017
Както споделих, цената на алуминия си е в ъптрендМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Коментар