МОМЧЕНЦА , СПРЕТЕ ДА ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ ! ПОГЛЕДНЕТЕ ПРИ КАКВИ ОБЕМИ ПАДА ЦЕНАТА ... КОЙ Е ИНФОРМИРАНИЯТ "НЯКОЙ"? ТОЗИ С НЯКОКО ДЕСЕТКИ АКЦИИ В ПОРТФЕЙЛА ЛИ . АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ТОЗИ "НЯКОЙ " ИГРАЕ С 1000 ЛЕВА И СЕ РАДВА...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Бе да видим най-апред дали изобщо ще има увели4ение на капитала?Този спад в цената хич не е на добро.Кой ще продава,ако наистина ще има увеличение.остават само 2 седмици до ОСА и някой близък до турците може и да знае нещо и да се освобождава тихичко.А и купувачи няма,та работата с увеличението може и "чурук" да излезе.
Коментар
-
не мисля,че това е елегантен начин за влизане на нов инвеститор.Може просто като индийците да купят пфап метал,или блокова сделка,ако не е голям процента...има и други вариянт.При сегашното положение само ще ни напълнят гушите и за това ми се вижда невероятно.Опита ме е научил,че е прекалено хубаво за да е вярно(не че и аз не се надявам на това и си стскам мизерните 1000 бр.).
Коментар
-
най-вероятно е на 28.10 да не гласуват увели4ението,иначе защо ще се бавят още 20 дена.
Алее,защо им е на турците да изкупуват "евтини" акции те и без това си имат 92%.По скоро ме вълнува въпроса защо ще си развалят рахата на мажоритар с това увеличение и то при такава емисионна стойност.Разбирам да беше 4лв.,има смисъл.
Коментар
-
"Алкомет АД, Шумен, свиква извънредно общо събрание на акционерите на 7.Х.2005 г. Ще се гласува увеличение на капитала
Съветът на директорите на "Алкомет" - АД, Шумен, на основание чл. 223 ТЗ свиква..."
Смърфиста,от къде го взе това съобщение?Не мога да го открия.А от завода не могат да ми кажат със сигурност дали емисионната стойност ще е 1лв.Да не е някоя дърта манипулация?
А описания по-долу вариант е възможен,но в първата си част,второто няма как да стане.НЕ СЪМ ИЛИЯН ОТ SIS
Коментар
Коментар