IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maq7
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Maq7
    Майче стига с тея загубе бе душице. Ти не разбра ли че загубите са the cost of doing business и без тях не може. Личи ти че нито един лев не си вкарала на борсата и лежиш на някоя от 3 0000 раздадени акции.
    Вкарала съм достатъчно пари на борсата, но за разлика от теб не ми е виновен Инвестор-а или някой друг за загубите
    ХАхаха, а в кой момента реши че виня инвестора за каквото и да било? Ежедневно по различни теми коментирам негативите на различните компании. Дори в темата за каолин от изнвестно време исказвам негативни мнения за самата компанията. За разлика от 90% от българите аз не търся вината в другите хора.

Я кажи сега какъв ти е таргета на на компанията? Паритет с Google може би?
    С тоя нервен смях можеш да излъжеш само някой новобранец

Преди даваше по-смислени и аргументирани мнения, но откакто почна да губиш явно остана само злобата, а не бива така..
    Всичко тръгна от там, че P/S на Инвестор-а било 10, а се оказа, че нито trailing нито forward P/S са толкова. После не пожела да сравниш с нито един пиър (защото нямало такива), а накрая пък и мениджмънтът се оказа лош и крадлив, което пък си е пълна лъжа.

Повече нямам намерение да споря с някакъв тинейджър, който се изживява като великия анализатор. Плувай там и дано изплуваш някой ден

Успехи.

П.С. А да, таргет: 100 лв.
    Да наистина за П/С се оказа, че не е 10 а е 7. Извинявма се грешката. Ако искаш майче да разбереш колко струва компанията, в която работиш най-добре излолзвай метода на дисконтираните парични потоци. Тъй като си жунарлистна знам, че си нямаш и идея за какво ти говоря най-добре си платете за анализ на някой посредник да видим каква цена ще ви даде. След това cross check-нете през пиъри. Но не с които ти използваш, зашото оценката ти просто ще се окаже грешна и ще си чакаш..... 100 лв цял живот.

Не се опитвай да ме засегнеш с това "тинейжър" защото такива хора, като тебе са ми през ..... Ако се беше заслушала в нещата, които ти пиша и се самодухваше можеше да разбереш много неща, които да са ти от полза, а не да ме нападаш на личностна основа.

Не се притеснявай. Акциите на инвестор.бг няма да станат над 20 лв защото в момента във фокуса са съвсем други акции. Всъщност може, ако Владо Панев не купи още акции на фонда.

Относно мениджмънта никога не съм казвал, че не струва. Напротив. Компанията се развива много добре. Просто в тази тема пишете само хора от инвестор.бг и това според мен е някаква манупулация. Научете се да правите разлика между добра компания и добра акция. Просто нямаш финансово образование и не знаеш, че между двете има разлика. Това е мое мнение не искам да ангажирам никой с него. Видяхте хората как реагираха на огромните бонуси за смешна нетна печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от Maq7
      Майче стига с тея загубе бе душице. Ти не разбра ли че загубите са the cost of doing business и без тях не може. Личи ти че нито един лев не си вкарала на борсата и лежиш на някоя от 3 0000 раздадени акции.
      Вкарала съм достатъчно пари на борсата, но за разлика от теб не ми е виновен Инвестор-а или някой друг за загубите
      ХАхаха, а в кой момента реши че виня инвестора за каквото и да било? Ежедневно по различни теми коментирам негативите на различните компании. Дори в темата за каолин от изнвестно време исказвам негативни мнения за самата компанията. За разлика от 90% от българите аз не търся вината в другите хора.

С тоя нервен смях можеш да излъжеш само някой новобранец

Преди даваше по-смислени и аргументирани мнения, но откакто почна да губиш явно остана само злобата, а не бива така..
      Всичко тръгна от там, че P/S на Инвестор-а било 10, а се оказа, че нито trailing нито forward P/S са толкова. После не пожела да сравниш с нито един пиър (защото нямало такива), а накрая пък и мениджмънтът се оказа лош и крадлив, което пък си е пълна лъжа.

Повече нямам намерение да споря с някакъв тинейджър, който се изживява като великия анализатор. Плувай там и дано изплуваш някой ден

Успехи.

П.С. А да, таргет: 100 лв.
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Investor.bg ще погълне Google до 5 години. Тогава да те видим какво ще пишеш. Който се смее последен, се смее най-добре

Коментар

Коментар

Коментар

• Поздравления и на инвестора, че все пак не са изтрили мненията на хората и позволяват открита дискусия.

Коментар

• Акционер съм от самото начало, ама това изказване на г-н Андонов, направо ме разби:
                "освен жълтите стотинки които ми си полагат, като член на борда"!

Браво бе г-н Андонов, браво! Жив да Ви ожали човек, направо ме разплакахте. Ами като са жълти, не ги взимайте.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ихаа само какво предизвиках. Поздравявам всички за аргументираните мнения. Форумът имаше нужда от такава тема, за да се види, че има трезво мислещи хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                    ами Замаушка, те всички сайтове за новини са онлайн-издание на в. КОШ, просто днес.бг прави това, което носи най-много посещения.

виж дори един що-годе нормален вестник като Пари как е свалил гарда: "Ароматно предложение", "Взривно безхаберие"
                    Не съм на това мнение - сещам се поне няколко сериозни новинарски сайта, които не са такива кенефи и наистина са източник на полезна и смислена информация.

Коментар

Лелеее, колко помия се е изляла тук. Но явно хората без работа, иззлобели от загубите си на БФБ са си намерили отдушник.

Г-н Андонов и г-н Мартинов застанаха с личните си имена и репутация зад мненията си, а насреща просто разни анонимници, които от 100 кладенеца вода донесоха, за да правят черен ПР на компанията. И защо да ги пита човек, като нямат и една акция. Добри самаряни или просто ги е яд, че компанията на цялата тази криза на пазарите показва по над 100% ръст, за разлика от избушляците, в които са инвестирали.

Призовавам Алекси и Ники да не обръщат повече внимание на дребните душици във форума и да продължат да показват резултати с дейността си, вместо с приказки тук.

Успехи !!!
                      Айде, бягай да си вземеш премията за това мнение.

Коментар

• Лелеее, колко помия се е изляла тук. Но явно хората без работа, иззлобели от загубите си на БФБ са си намерили отдушник.

Г-н Андонов и г-н Мартинов застанаха с личните си имена и репутация зад мненията си, а насреща просто разни анонимници, които от 100 кладенеца вода донесоха, за да правят черен ПР на компанията. И защо да ги пита човек, като нямат и една акция. Добри самаряни или просто ги е яд, че компанията на цялата тази криза на пазарите показва по над 100% ръст, за разлика от избушляците, в които са инвестирали.

Призовавам Алекси и Ники да не обръщат повече внимание на дребните душици във форума и да продължат да показват резултати с дейността си, вместо с приказки тук.

Успехи !!!

Коментар

• ами Замаушка, те всички сайтове за новини са онлайн-издание на в. КОШ, просто днес.бг прави това, което носи най-много посещения.

виж дори един що-годе нормален вестник като Пари как е свалил гарда: "Ароматно предложение", "Взривно безхаберие"

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
                            Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                            Първоначално изпратено от just a man
                            Искам да задам въпрос - защо investor.bg (единственият Ви сайт, който все още има някаква лидерска позиция) е на технологичното ниво, на което бяха сайтовете преди 7-8 години?
                            Много просто. Защото не им носи най-големи приходи от портфейла от сайтове и развитието му е на заден план.
                            Е кой им носи?
                            dnes.bg
                            Да, трябваше да се досетя - dnes.bg е виртуалният аналог на вестник КОШ. Сякаш цялата помия от нета се е изляла в този сайт. Имам си лично правило - като ми пратят линк от dnes.bg, просто не го отварям. Не вярвам, че някой трябва да печели пари от моя клик за некадърието си.

И пак...не ми се вярва. Съдейки по начина на разположение на банерите - investor генерира повече печалба. Банерите върху dnes са на други сайтове от портфейла, а ако сметнеш цените за реклама, ще видиш, че излизат приблизително еднакви на инвестор и на днес (В случай, че има кой да рекламира в "Кош")

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                              Първоначално изпратено от just a man
                              Искам да задам въпрос - защо investor.bg (единственият Ви сайт, който все още има някаква лидерска позиция) е на технологичното ниво, на което бяха сайтовете преди 7-8 години?
                              Много просто. Защото не им носи най-големи приходи от портфейла от сайтове и развитието му е на заден план.
                              Е кой им носи?
                              dnes.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
                                Е кой им носи?

Коментар

Working...
                                X