Първоначално изпратено от Spec
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от deepshitПървоначално изпратено от Maq7Стига разбира се /Investor.bg, б.к./да оцелеят сред конкуренцията, но според мен с този силен мениджмънт няма как да не оцелеят.
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10892&r=2
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10893&r=2
То вярно, че трябва да се гони аудитория, ама с този начин на гонене /разбирай в двата смисъла/ на аудитория, Investor.bg се преравняват с жълтата преса.
Докато успяват да хванат гребена на вълната и да усещат какво би им донесло най-голяма аудитория и съответно най-много импресии и най-много приходи, Dnes.bg си остава добър проект за мен.
"Изчукаха и шефа на поделението в Челопечене"
Майче, долу те питах за рекламния бизнес, цикличен ли е или не? Очевидно според теб не е цикличенНаистина ми направи отначало добро впечатление с аргуминирани постове (въпреки, че не бях съгласен с някои неща), но това твърдение, че видите ли рекламния бизнес не е цикличен и той си е сам за себе си, направо ме разочарова. Жалко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deepshitПървоначално изпратено от Maq7Стига разбира се /Investor.bg, б.к./да оцелеят сред конкуренцията, но според мен с този силен мениджмънт няма как да не оцелеят.
То вярно, че трябва да се гони аудитория, ама с този начин на гонене /разбирай в двата смисъла/ на аудитория, Investor.bg се преравняват с жълтата преса.
Докато успяват да хванат гребена на вълната и да усещат какво би им донесло най-голяма аудитория и съответно най-много импресии и най-много приходи, Dnes.bg си остава добър проект за мен.Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаБългарският уеб пазар е обидно малък и не смятам, че е особено разумно да се очаква растеж за кой знае какъв период от време напред...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq73. Виждам, че си учил при същия преподавател като Karo, който учи да се отделя акцията от компаниятаАко пък си имал предвид, че цената на акцията е висока, препоръчвам ти да прочетеш следния материал:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Стига разбира се /Investor.bg, б.к./да оцелеят сред конкуренцията, но според мен с този силен мениджмънт няма как да не оцелеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Nikola, наистина последно, просто не се сдържах на лъжите, които пишеш:
1. НЕ РАБОТЯ В ИНВЕСТОР.БГ !!! Но имам достатъчно акции и единственото, което ме спира да си увелича дела е, че акцията не е особено ликвидна.
2. Имам достатъчно стабилно финансово образование, което ти на тази възраст няма как да имаш, а може и никога да нямаш.
3. Виждам, че си учил при същия преподавател като Karo, който учи да се отделя акцията от компаниятаАко пък си имал предвид, че цената на акцията е висока, препоръчвам ти да прочетеш следния материал:
Анкета: Инвеститорите знаят цените, но не и стойността на акциите
http://obuchenie.investor.bg/?cat=91&id=60906
Е, очевидно моята преценка за потенциала на сектора и акцията (и съответно цената й) са доста по-оптимистични от твоите. Времето ще покаже кой е направил по-добрата преценка.
4. За разлика от теб, съм следила развитието на много други интернет компании и просто виждам на какъв стадий са ИБГ, в сравнение с тях. И това нито един DCF модел няма да може да ти го даде. Защото, съгласи се, тези компании не зависят нито от петрол, нито от повишаваща се ел. енергия и т.н., а основният разход е персонала и съответно заплатите, които растат с темпа на инфлацията. А според мен приходите в този сектор ще растат с много по-бърз темп. Стига разбира се да оцелеят сред конкуренцията, но според мен с този силен мениджмънт няма как да не оцелеят.
Жалко, че Нетинфо не са листнати на борсата, защото тогава можеше да има наистина база са сравнение.
Наистина не съм склонна да водя повече безмислени спорове с теб. Бъди здрав и успех ти желая.
П.С. И да не забравя, нищо от горното не е препоръка
Кой "знаещ" знае, защо например, акциите на Google паднаха от близо 750 на почти 500? Явно не е заради петрола, ако съдя по горното; явно не е и заради увеличение на заплатите, ако съдя по ръста на заплащането в САЩ, а и ако съдя по приходите на Google и броя на служителите му - заплатите са най-малкият му проблем.
Живеете в измислен от самите вас свят....
Все пак - Успехи в него!
П.П. А и с това - "Не е препоръка" - направо ме разбивате - все едно пишете в home page на Bloomberg.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq74. За разлика от теб, съм следила развитието на много други интернет компании и просто виждам на какъв стадий са ИБГ, в сравнение с тях. И това нито един DCF модел няма да може да ти го даде. Защото, съгласи се, тези компании не зависят нито от петрол, нито от повишаваща се ел. енергия и т.н., а основният разход е персонала и съответно заплатите, които растат с темпа на инфлацията. А според мен приходите в този сектор ще растат с много по-бърз темп. Стига разбира се да оцелеят сред конкуренцията, но според мен с този силен мениджмънт няма как да не оцелеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Разярен БикПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаа рекламата в него е самата цифромания.
Аз лично сам много доволен от резултатите на Инвестор! Защо трябва да ползват платени решения, ако има достатъчно добри безплатни? Аз като нищо не разбираш от програмиране юзър не виждам никакъв проблем в сайта, дори напротив!
За сега съм доволен от моето агресивно портфейлче Монбат, Билборд, Уеб Медия Груп и Инвестор :-) Не е препоръка :-)
Все тая - успех на всички. Не правя никакви препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaДа наистина за П/С се оказа, че не е 10 а е 7. Извинявма се грешката. Ако искаш майче да разбереш колко струва компанията, в която работиш най-добре излолзвай метода на дисконтираните парични потоци. Тъй като си жунарлистна знам, че си нямаш и идея за какво ти говоря най-добре си платете за анализ на някой посредник да видим каква цена ще ви даде. След това cross check-нете през пиъри. Но не с които ти използваш, зашото оценката ти просто ще се окаже грешна и ще си чакаш..... 100 лв цял живот.
Не се опитвай да ме засегнеш с това "тинейжър" защото такива хора, като тебе са ми през ..... Ако се беше заслушала в нещата, които ти пиша и се самодухваше можеше да разбереш много неща, които да са ти от полза, а не да ме нападаш на личностна основа.
Не се притеснявай. Акциите на инвестор.бг няма да станат над 20 лв защото в момента във фокуса са съвсем други акции. Всъщност може, ако Владо Панев не купи още акции на фонда.
Относно мениджмънта никога не съм казвал, че не струва. Напротив. Компанията се развива много добре. Просто в тази тема пишете само хора от инвестор.бг и това според мен е някаква манупулация. Научете се да правите разлика между добра компания и добра акция. Просто нямаш финансово образование и не знаеш, че между двете има разлика. Това е мое мнение не искам да ангажирам никой с него. Видяхте хората как реагираха на огромните бонуси за смешна нетна печалба.
1. НЕ РАБОТЯ В ИНВЕСТОР.БГ !!! Но имам достатъчно акции и единственото, което ме спира да си увелича дела е, че акцията не е особено ликвидна.
2. Имам достатъчно стабилно финансово образование, което ти на тази възраст няма как да имаш, а може и никога да нямаш.
3. Виждам, че си учил при същия преподавател като Karo, който учи да се отделя акцията от компаниятаАко пък си имал предвид, че цената на акцията е висока, препоръчвам ти да прочетеш следния материал:
Анкета: Инвеститорите знаят цените, но не и стойността на акциите
http://obuchenie.investor.bg/?cat=91&id=60906
Е, очевидно моята преценка за потенциала на сектора и акцията (и съответно цената й) са доста по-оптимистични от твоите. Времето ще покаже кой е направил по-добрата преценка.
4. За разлика от теб, съм следила развитието на много други интернет компании и просто виждам на какъв стадий са ИБГ, в сравнение с тях. И това нито един DCF модел няма да може да ти го даде. Защото, съгласи се, тези компании не зависят нито от петрол, нито от повишаваща се ел. енергия и т.н., а основният разход е персонала и съответно заплатите, които растат с темпа на инфлацията. А според мен приходите в този сектор ще растат с много по-бърз темп. Стига разбира се да оцелеят сред конкуренцията, но според мен с този силен мениджмънт няма как да не оцелеят.
Жалко, че Нетинфо не са листнати на борсата, защото тогава можеше да има наистина база са сравнение.
Наистина не съм склонна да водя повече безмислени спорове с теб. Бъди здрав и успех ти желая.
П.С. И да не забравя, нищо от горното не е препоръкаEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаа рекламата в него е самата цифромания.
Аз лично сам много доволен от резултатите на Инвестор! Защо трябва да ползват платени решения, ако има достатъчно добри безплатни? Аз като нищо не разбираш от програмиране юзър не виждам никакъв проблем в сайта, дори напротив!
За сега съм доволен от моето агресивно портфейлче Монбат, Билборд, Уеб Медия Груп и Инвестор :-) Не е препоръка :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от deepshitПървоначално изпратено от NikolaЯ кажи сега какъв ти е таргета на на компанията? Паритет с Google може би?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Del PieroПървоначално изпратено от Del PieroПървоначално изпратено от Алекси АндоновПървоначално изпратено от Del PieroИскам да попитам, следното:
Има ли институционален инвеститор /пенсионно дружество, ДФ, застрахователно, някой холдинг и т.н./, който да е инвестирал в тази акция - Инвестор.бг?
Не следва даже да се интересуваш, Да гадаеш -да, да прогнозираш .... ок, но да си вреш .... не следва, а и дори по нашите закончета си е обикновено престъпление.
Друг е въпроса, че доскоро ползването и по-точно злоупотребата с вътрешна информация, беше доста масов и доходен спорт, но всичко си има край....
Четете законите, поне за да знаете, кое може и кое - не. Пък форума не е място за обмен на недопустима от законова гледна точка вътрешна информация.
Коментар
Коментар