IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Не съм забелязал Bulgaria ON AIR да представя едностранчиви или необосновани гледни точки. Напротив в предаванията им вземат участие и изказват мнението си мислещите уважавани хора на бизнеса.
    Мисля, че новия собственик е за добро и може да даде допълнителна трибуна на форума. Разбира се, предстои да видим как ще взаимодействат с Инвестор-а.
    +1

Коментар

• Не съм забелязал Bulgaria ON AIR да представя едностранчиви или необосновани гледни точки. Напротив в предаванията им вземат участие и изказват мнението си мислещите уважавани хора на бизнеса.
      Мисля, че новия собственик е за добро и може да даде допълнителна трибуна на форума. Разбира се, предстои да видим как ще взаимодействат с Инвестор-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        +1 Поздравления, Инвестора отива в добри ръце!
        Сега Геко ще може да налее кинти в Инвестора

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Еееее една добра новина днес. Честито на Групата!
          +1 Поздравления, Инвестора отива в добри ръце!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Всяко движение на пари на борсата е добра новина.
            Дааам, може да се запише в темата "Мъдри мисли за парите"

Коментар

Точно така! Това си е M&A activity от където и да го гледаш. Айде сега чакаме каолин.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Ако обичате не размивайте темата.
                रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                  Аз пък не съм запознат с тези неща и си ви питам в прав текст - това добра новина ли е като цяло
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз пък не съм запознат с тези неща и си ви питам в прав текст -
                    това добра новина ли е като цяло
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

ТИМвестира се яко Според мен интереса на телевизията им не е толкова тук, колкото в днес.бг, но закупуването на информация, а това е което има във форума, като се отсее плявата, показва, че вероятно на борсата ни ще има размествания на пластовете
                      В крайна сметка, докато не прекръстят Тийнпроблъм на Тимпроблъм аз проблем не виждам

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        -Инвестите ли, инвестите ли?
                        -ИнвесТИМ, ИнвесТИМ. Няма лошо в крайна сметка ТИМ да са собственици
                        ТИМвестира се яко Според мен интереса на телевизията им не е толкова тук, колкото в днес.бг, но закупуването на информация, а това е което има във форума, като се отсее плявата, показва, че вероятно на борсата ни ще има размествания на пластовете
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ОТИВАМ СИ ОТ ИНВЕСТОРА

По принцип рядко пиша тук и повече чета, но този коментар ще ми е последният и с него МОЛЯ ИНВЕСТОРА ДА МИ ИЗТРИЕ ПРОФИЛА! Не съм параноик, нито глупак, но не искам профилът ми да е достъпен и администриран от известната на всички ни групировка, срещу която съм писал някои от коментарите си тук! Не се съмнявам в сайта, изключително съм го уважавал в последните години, уважавам и решението на собствениците да осребрят акциите си. Но това е моят, макар и малък протест, срещу ставащото в страната ни. Моля ви, скъпи приятели от Инвестор, да го уважите и да ме изтриете. Ваш дългогодишен читател: Rally.

Коментар

Честит ви ТИМвестор
                            -Инвестите ли, инвестите ли?
                            -ИнвесТИМ, ИнвесТИМ.

Няма лошо в крайна сметка ТИМ да са собственици

Коментар

• Еееее една добра новина днес. Честито на Групата!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Честит ви ТИМвестор Цената на която е продаден май си я бива. Да видим сега какво ще става, но скоро, поне аз, не очаквам някакви големи промени, дори в следващите месеци едва ли ще има такива.

Коментар

Working...
                                X