H, благодаря ти! Най-накрая конструктивно мнение, бях се отчаяла вече съвсем...
съгласна, грешката е моя!
Тук не съм много съгласна, тъй като не може да определи каква част от тези нови придобивки са за maintenance и каква за growth. Но съм склонна да се съглася и да ги добавя всичките към CAPEX-a.
Тук мисля не си прав: Тъй като Амортизацията ми е с отрицателен знак (червените цифрички са минуси), затова я изваждам, което всъщност означава, че е със знак "+" във форумлата. Пo същата логика и CAPEX-a е със знак "+" във формулата.
При това наличие на дълг (няма и 1% от СК) не мисля, че има голямо отражение дали взимам нетния или брутния дълг и в цената на акцията това няма голямо отражение, някакви стотинки може би.
Точно по този въпрос спорихме вчера с приятели, но накрая стигнахме до консенсус, че трябва да се вземе стария брой акции, преди увеличението. Но за целите на спора, ще приема твоето мнение и ще заложа новия брой акции.
И така, взимайки всички тези промени, цената излиза 14,46. Ще се радвам да видя твоя модел, в който изкарваш толкова ниска цена, за да видим откъде идва разминаването
Първоначално изпратено от H
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
Разгледай мнение
И така, взимайки всички тези промени, цената излиза 14,46. Ще се радвам да видя твоя модел, в който изкарваш толкова ниска цена, за да видим откъде идва разминаването

Коментар