Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнениеМарияне, кога ще има официална новина за цената на търговото предложение?
Инвестора хубаво е внесъл документите за търговото, но защо не се публикува цената, която е посочена въс внесеното предложение?
днес или утре изтича официалният правен срок за прознасяне по внесето предложението от страна на КФН? нали 20 дни?
Търговото предложение е процес извън компанията. Касае акциите на дружеството, но е процес извън компанията, в този смисъл аз нямам информация. Единствено становището на СД, включва компанията. То вече е обявено.
Страните по процеса на търговото предложение (изключвайки становището по търговото от СД на Инвестор.БГ АД) са регулаторът и търговият предложител. В този смисъл при нас няма информация.
тук
http://www.investor.bg/novini-i-anal...delnik,150190/
пише
Уточняваме, че по закон цената в търговото предложение не може да бъде по-ниска от най-високата цена платена от търговия предложител в последните 6 месеца, преди внасяне на търговото предложение.
В обобщение.
Няма как да имам информация в качеството си на ДВИ.Last edited by mpy_yordanov; 21.05.2013, 16:09.
Коментар
-
nevermind
Марияне, кога ще има официална новина за цената на търговото предложение?
Инвестора хубаво е внесъл документите за търговото, но защо не се публикува цената, която е посочена въс внесеното предложение?
днес или утре изтича официалният правен срок за прознасяне по внесето предложението от страна на КФН? нали 20 дни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе мисля. Мениджмънта на инвестора винаги е твърдял, че е коректен към миноритарните собствееници, така че би трябвало да са напънали част от сделката да бъде търгово на адекватни цени, за да бъдат всички доволни, а не само групата акционери с по-големи дялове в компанията.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе мисля. Мениджмънта на инвестора винаги е твърдял, че е коректен към миноритарните собствееници, така че би трябвало да са напънали част от сделката да бъде търгово на адекватни цени, за да бъдат всички доволни, а не само групата акционери с по-големи дялове в компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнениеmi e, dali nqma da napravqt nqkoq vrutka s cenata za turgovoto, 4e togava shte se precakame mnogoThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениетука някакво развитие с търговото няма май
i posle q turgovo, q ne interesno mi e, dali nqma da napravqt nqkoq vrutka s cenata za turgovoto, 4e togava shte se precakame mnogo
Коментар
-
nevermind
благодаря
за срока беше по-скоро риторичен въпрос.
чудех се, дали търговото предложение ще е на 12.50 или друго?
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнениекога да очакваме новината относно цената на търговото?
Марияне, някакъв индикативен времеви период?
Макар, че не съм Мариян отговора е: ако до 20 дни няма временна забрана, се счита че има мълчаливо съгласие .. .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнениекога да очакваме новината относно цената на търговото?
Просто си прочети ЗППЦК.
Ако не си го досега, защо въобще търгуваш с акции!?
Коментар
-
nevermind
кога да очакваме новината относно цената на търговото?
Коментар
Коментар