IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Почвам да си мисля, че това е с цел останалите акции да минат не през търговото, а през борсата, но на по-ниска цена.

Коментар

• http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/384TP.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind Разгледай мнение
        Марияне, кога ще има официална новина за цената на търговото предложение?

Инвестора хубаво е внесъл документите за търговото, но защо не се публикува цената, която е посочена въс внесеното предложение?

днес или утре изтича официалният правен срок за прознасяне по внесето предложението от страна на КФН? нали 20 дни?
        Здравейте
        Търговото предложение е процес извън компанията. Касае акциите на дружеството, но е процес извън компанията, в този смисъл аз нямам информация. Единствено становището на СД, включва компанията. То вече е обявено.

Страните по процеса на търговото предложение (изключвайки становището по търговото от СД на Инвестор.БГ АД) са регулаторът и търговият предложител. В този смисъл при нас няма информация.

тук
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...delnik,150190/
        пише

Уточняваме, че по закон цената в търговото предложение не може да бъде по-ниска от най-високата цена платена от търговия предложител в последните 6 месеца, преди внасяне на търговото предложение.

В обобщение.
        Няма как да имам информация в качеството си на ДВИ.
        Last edited by mpy_yordanov; 21.05.2013, 16:09.

Коментар

• Марияне, кога ще има официална новина за цената на търговото предложение?

Инвестора хубаво е внесъл документите за търговото, но защо не се публикува цената, която е посочена въс внесеното предложение?

днес или утре изтича официалният правен срок за прознасяне по внесето предложението от страна на КФН? нали 20 дни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Не мисля. Мениджмънта на инвестора винаги е твърдял, че е коректен към миноритарните собствееници, така че би трябвало да са напънали част от сделката да бъде търгово на адекватни цени, за да бъдат всички доволни, а не само групата акционери с по-големи дялове в компанията.
            Аз вярвам, че ще са справедливи, така че да няма на кого да се сърдят.

Коментар

• 4IN

Кога ще се обяви търговото за 4IN ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Не мисля. Мениджмънта на инвестора винаги е твърдял, че е коректен към миноритарните собствееници, така че би трябвало да са напънали част от сделката да бъде търгово на адекватни цени, за да бъдат всички доволни, а не само групата акционери с по-големи дялове в компанията.
                dosega mi e haresval podhoda na IBG mngmnt kum drebnite akcioneri. iskrenno se nadqvam skoro da izlezne dobra oficialna novina za turgovot predlojenie

Коментар

mi e, dali nqma da napravqt nqkoq vrutka s cenata za turgovoto, 4e togava shte se precakame mnogo
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                    тука някакво развитие с търговото няма май
                    chakame oficialno info sled isti4ane na zakonoviqt srok.
                    i posle q turgovo, q ne interesno mi e, dali nqma da napravqt nqkoq vrutka s cenata za turgovoto, 4e togava shte se precakame mnogo

Коментар

• тука някакво развитие с търговото няма май

Коментар

• 100 K акции, които Мариян продаде, защо ги няма в отчетите за покупко - продажби, ААА...
                        ...................

Коментар

• благодаря
                          за срока беше по-скоро риторичен въпрос.
                          чудех се, дали търговото предложение ще е на 12.50 или друго?

Коментар

кога да очакваме новината относно цената на търговото?

Марияне, някакъв индикативен времеви период?
                            Здравей,

Макар, че не съм Мариян отговора е: ако до 20 дни няма временна забрана, се счита че има мълчаливо съгласие .. .

Поздрави!

Коментар

кога да очакваме новината относно цената на търговото?

Няма по-ясно нещо от това. Не знам защо чакате новина.
                              Просто си прочети ЗППЦК.
                              Ако не си го досега, защо въобще търгуваш с акции!?

Коментар

• кога да очакваме новината относно цената на търговото?

Коментар

Working...
                                X