IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ъъъ, защо, бе ОКИ??????

нали имаше много рекламодатели и ние кликаме ли кликаме ... каква е тая сезонност в интернет медия ... обясни на невежите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      Мая, знам че много ви дразним Никола и аз, но е редно да приемате и негативни мнения за Инвесторчето ...
      да ти кажа моето виждане за отчетар мани ги тия 237%, гледай печалбите за 2008 по тримесечие ...
      1-во: 164
      2-ро: 372
      3-то: 105

изводите си ги прави сама ...

айде, ъп ъп ъп ъп!
      Това е примерно същото, като да останеш изненадан, че печалбата на Албена за последно тримесечие е по-малка отколкото за трето. Ами фактора сезонност влияе много силно на медиите. Ясно е, че първо и трето тримесечие са по-слаби от второ и четвърто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
        Мая, знам че много ви дразним Никола и аз, но е редно да приемате и негативни мнения за Инвесторчето ...
        да ти кажа моето виждане за отчетар мани ги тия 237%, гледай печалбите за 2008 по тримесечие ...

айде, ъп ъп ъп ъп!
        Как не те е срам да пишеш такива негативни неща за най-бързо развиващата се акция в България? Важното е да се гледа 32032% ръст на приходите и както каза преди време Алекси, да се компенсират създателите на сайта с безплатни акции в края на всяка година защото на времето са поели риска да инвестират и заслужават по-голяма доходност примерно от ОК.

ПП: Ракетаааааааааа

Коментар

• Мая, знам че много ви дразним Никола и аз, но е редно да приемате и негативни мнения за Инвесторчето ...

айде, ъп ъп ъп ъп!

Коментар

• http://biz.yahoo.com/ap/081022/earns_yahoo.html?.v=2

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов
              Браво Никола, само така те искам.
              Благодаря.

Коментар

• Браво Никола, само така те искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd
                  Никола, спри да пишеш в тази тема. Вече не е смешно.
                  Един съвет от мен. Бъди по-самокритичен.
                  Добре извинявай.
                  Ъппппппп ъппппппппп. ИБГ ракетаааааааааааааааа излитамеееееееееееееееее!
                  Догодина 40 лева а по-догодина в СОФИКС!

Коментар

• Никола, спри да пишеш в тази тема. Вече не е смешно.
                    Един съвет от мен. Бъди по-самокритичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                      Първоначално изпратено от Боримечката
                      кажи за пИчалбата? това за разходите за реклама поне виждам, че си го осъзнала.

Първоначално изпратено от Maq7
                      IBG: Ръст на приходите за последната една година над 100%, спад на цената с над 80% .

И въпреки кризата за мен бизнесът остава един от тези, които няма да бъдат дотам засегнати. Да, вярно е, че при криза първите разходи, които се орязват от бюджета са за реклама. Но в същото време е и вярно, че не може без реклама, ососбено ако търсиш разширение на потребителската мрежа от клиенти. И кой е най-евтиният, най-добре таргетиран и най-добре измерван начин на реклама

Имам акции от компанията, не е препоръка...
                      Още не е излязъл отчета към 9-месечието, ще ти кажа като излезе
                      Ама като гледам, че към полугодието е почти 3 пъти по-висока, все се надявам, че и тя ще направи едни минимум 100%
                      Боримечката, какво да ти кажа, искаше да знаеш с колко расте пИчалбата: еми с 237%, не е зле

А пък Колето вече тотално съм се отказала да го апострофирам. Той е като развалена латерна и само едно си знае Няма ръстове, няма Yahoo, той там нарежда едно и също и голям разбирач го играе

Браво на Инвестор-а, аз съм изключително доволна от отчета и новините напоследък.

Имам акции, не е препоръка
                      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                        Наистина прекаляват с тея гръмки проценти, не става така.
                        Миналата година изкарали 1 лев, тая 3 и вижте кои сме.
                        Ами да, защо не правят като нормална Софикс компания - примерно 30% спад в продажбите и на загуба. Как така могат да се цепят от колектива, и то при положение че Пастир няма акции

Коментар

• Наистина прекаляват с тея гръмки проценти, не става така.
                          Миналата година изкарали 1 лев, тая 3 и вижте кои сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Замислям roll-up на няколко баничарници, които в последствие да листна на борсата. Мисля, че ако започна от 0-та ще мога да показвам четирицифрени ръстове поне 5 години.

Иначе браво на инвестора. Този път ръста е наистина голям. Ако цената се запази същата след 4 такива тримесечия ще си падне на fair value-то. Тогава може да се купува. Успех на инвестиралите тук.
                            АААА, Никола! Веригата баничарници е моя отколешна идея! "Голдън баничка"!

Да не си дърпаме ушаците!

Иначе - верига бозаджийници все още е вакантна...

Коментар

• Замислям roll-up на няколко баничарници, които в последствие да листна на борсата. Мисля, че ако започна от 0-та ще мога да показвам четирицифрени ръстове поне 5 години.

Иначе браво на инвестора. Този път ръста е наистина голям. Ако цената се запази същата след 4 такива тримесечия ще си падне на fair value-то. Тогава може да се купува. Успех на инвестиралите тук.

Коментар

• Тук всичко е ясно. Най-бързо развиващата се компания на БФБ по ръст на продажби и печалба. Както и много кеш и никакви дългове. Скоро чакаме нови придобивания

Коментар

Working...
                                X