IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от каката
    Най-хубавото от всичко е, че това, което ви продадох в петък по 73+, ще си го купя обратно на 65-. Айде със здраве!
    )))) Нека да си ги върне Каката:)))

А ако случайно мажоритаря бе друг /да не си и помисляме за ТИМ/ ..) М+Ц Хидравлик щеше най-малко да се повтори! )))))))
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
      Моят съвет към тези, които се интересуват от КДН е да се вгледат във фундамента на дружеството и перспективите, които стоят пред него, а не да чакат сплита. Моята цел тук е 200лв.+, смешно, а? Мисля, че след година-две няма да е никак смешно. Мисля, че с времето EBITDA и нетната печалба няма как да не вземат да се доближават едно до друго като стойности, а и новите инвестиции няма как да не започнат да генерират печалби за дядката.
      П.П. А пък ако догодина обявят сплит още по-добре - ще коригирам целта :-)
      Съгласен съм с теб, но все си мисля, че ще увеличим капитала на извънредно събрание през есента.

Коментар

• Съвременна линия за производство на тръби струва 20 000 евро.

Коментар

• XA-XA-XA , vreme mu e ve4e
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Дядото много скоро ще хвърли бастуна и ще започне да скача....нищо, че засега артритът го мъчи яко
            Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Малииии-"дядото" не може да смогне да произвежда.Трябват връзки за да се вредите да си купите тръби след около месец...

Коментар

• Абе, ако уважаваме Дядото, цената трябва да е поне счетоводната ! ;-)

Коментар

• Моят съвет към тези, които се интересуват от КДН е да се вгледат във фундамента на дружеството и перспективите, които стоят пред него, а не да чакат сплита. Моята цел тук е 200лв.+, смешно, а? Мисля, че след година-две няма да е никак смешно. Мисля, че с времето EBITDA и нетната печалба няма как да не вземат да се доближават едно до друго като стойности, а и новите инвестиции няма как да не започнат да генерират печалби за дядката.
                  П.П. А пък ако догодина обявят сплит още по-добре - ще коригирам целта :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bo
                    На въпрос на акционер дали може да очакваме сплит, изпълнителният директор обяви, “че за момента целта пред компанията е излизането на нови пазари, но ако това ще е в полза на Капитан Дядо Никола, то може да бъде осъществено в бъдеще.”
                    Уклончив отговор за отбиване на номера, но не може да му се отрече дипломатичност.
                    На ОСА през следващата година ще има развитие от вида: "Работим по въпроса сериозно."

И така - до безкрай!

Добре ще е да не съм схванал нещо в интонацията, защото надеждите и очакванията са съвсем други.

Бъдещето ще покаже! Това казва И изпълнителният директор, без да уточнява степен на обозримост!...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                      Този въпрос го зададох на ИД на ОС.Върни се по-назад , за да прочетеш отговора му

На въпрос на акционер дали може да очакваме сплит, изпълнителният директор обяви, “че за момента целта пред компанията е излизането на нови пазари, но ако това ще е в полза на Капитан Дядо Никола, то може да бъде осъществено в бъдеще.”

Коментар

• Ще си позволя да се повторя: не може да има залагащ на бизнеса инвеститор на достатъчно голям брой детайли, в производствената дейност на когото са включени матрици, който да не е организирал собствено производство на същите (матрици).

Производството на това нестандартно и трудоемко изделие може (донякъде) да се използва като критерий за сериозността на инвестиционните намерения на произволно взет инвеститор.

Дали ще извършва и някакви услуги след това на външни организации - това е отделен въпрос (почти всеки го прави!)..., но ако има кой да се довери на твърдението, че тези матрици се произвеждат от заготовката до крайния продукт. Тук съществено е качеството на използвания материал (а въпросното предприятие не е изключено и да има специализиран цех, но едва ли има необходимите специалисти и традиции, нито ноу-хау в сравнение с подобни производства, които съществуват в Европа повече от столетие).

Ако горното не се изпълни, вносът на заготовки би оскъпил още повече и така скъпото производство на матриците. Отново повтарям: качеството на материала за изработването им е основен критерий, за да бъде търсена продукцията на произволен производител...

Успехи!

Коментар

• Ако обичаш напишими го мързелив съм , не ми се рови !

Коментар

• Този въпрос го зададох на ИД на ОС.Върни се по-назад , за да прочетеш отговора му

Коментар

• Оставете ги матриците , насочете се към отговор на въпроса , време ли е вече и КДН да направи сплит !

Коментар

• Хитро , пепи:-)

Коментар

Working...
                                X