IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дядото може пряко да намаже от еврофондовете и увеличаването на публичните разходи, докато фазерчето ще го отвее кризата в жилищното строителство, тоест тя вече го отвя (изпосъкратиха си хората), както отдавна предричах.
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
      http://eurofunds.bg/index.php?option...=980&Itemid=27

Проекти за 1,5 млрд. лева са одобрени по Оперативна програма “Околна среда”

Приоритетите на Оперативната програма са:

Приоритет 1

Изграждане на необходимата инфраструктура
      за събиране, пречистване и отвеждане на отпа-
      дъчните води (в населени места с над 2000 екв. ж.)

А какво е това? - КАНАЛИЗАЦИЯ
      А дядото какво произвежда? ХЕ-ХЕ
      Ама че симпатяга, излезе от Фазарлес, а оттука забрави да излезеш, ахахахахаха ))

Има да чакаш Канализацията...

Коментар

• http://eurofunds.bg/index.php?option...=980&Itemid=27

Проекти за 1,5 млрд. лева са одобрени по Оперативна програма “Околна среда”

Приоритетите на Оперативната програма са:

Приоритет 1

Изграждане на необходимата инфраструктура
        за събиране, пречистване и отвеждане на отпа-
        дъчните води (в населени места с над 2000 екв. ж.)

А какво е това? - КАНАЛИЗАЦИЯ
        А дядото какво произвежда? ХЕ-ХЕ

Коментар

• Като гледам как се натяга пружината отляво, май скоро дядото ще скокне

Нищо не препоръчвам

Коментар

Ще се набутам разбира се! И ще продам фазера, Гари, а ти си го стискай от 400 надолу.

А тук, скоро ще свърши евтинийката и ще направя дабъл. А ако падне, за разлика от теб, ще продам!
            набутай, да те видим.

Коментар

• Ще се набутам разбира се! И ще продам фазера, Гари, а ти си го стискай от 400 надолу.

А тук, скоро ще свърши евтинийката и ще направя дабъл. А ако падне, за разлика от теб, ще продам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                Първоначално изпратено от XY
                Добре, чичи, да речем просто, че 6 милки са смешна цена за такава компания
                Никой не ти я дава за 6 млн. В момента дават 23% от компанията за 1,7 млн. А тоя дял за мене не струва и пет лева с такъв мажоритар. Страшен инвеститор си - излезе от Фазера, за да се набухаш тука.
                Браво. Много точно казано.
                Имам чувство, че тук основно се концентрира интереса на добре справилите се преди години спекуланти. Може би времената са други и вместо да се огледат за доказали се читави дружества, търсят пак невероятни рЪстове в цените на акциите.
                А като гледам има дори ентусиазирана оферта за продажба на 50 бр. 105 лв. Завиждам на такъв оптимизъм. Спомням си с носталгия за времето, когато това беше "смешно" евтина цена.
                Мнението е лично и не е препоръка, както сами се сещате.

Коментар

Никой не ти я дава за 6 млн. В момента дават 23% от компанията за 1,7 млн. А тоя дял за мене не струва и пет лева с такъв мажоритар. Страшен инвеститор си - излезе от Фазера, за да се набухаш тука.

Коментар

да..
                    ама началството е скапано...
                    инак, съм съгласен с теб, знаеш че и аз съм геронтофил от бая време
                    :P:P:P
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добре, чичи, да речем просто, че 6 милки са смешна цена за такава компания

Коментар

Първоначално изпратено от XY
                        Не издържах и си накупих яко тук!
                        Счетоводната стойност на акция е към 80 лв. А дядото е безспорния лидер в БГ.
                        Цени от 17 лв. ми се струват доста атрактивни
                        При тази цена цялото дружество се оценява на 6,3 мил.
                        Само миналата година инвестираха 8 млн. в машини, а продажбите му са 46 мил.
                        Ако имах 6 мил. и дядото се продаваше......
                        Този завод може да струва 200 милки, ако се смени кофти мажоритаря
                        200 милки - нанай, че той Монбат е по-малко в момента...

Коментар

Този завод може да струва 200 милки , ако се смени кофти мажоритаря
                          То това не се отнася само за КДН

Коментар

Не издържах и си накупих яко тук!
                            Този завод може да струва 200 милки , ако се смени кофти мажоритаря

Коментар

• Цената тук е смешна, а както се вижда и цената на петрола е смешна вече, така че дядото може да възскръсне, зощото го бях писал умрял

Коментар

• Не издържах и си накупих яко тук!

Коментар

Working...
                                X