Дедо е в клинична , за палете му свещ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеДядото отдавна е ,, гушнал букета " както има една приказка
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеДядото отдавна е ,, гушнал букета " както има една приказка
то и аз съм в кюпа, уви
Коментар
-
Това как да го разбирам:
На заседанието на СД беше разгледано заявлението и искането на изпълнителния член на Съвета на директорите Кямрян Йозгур за освобождаването му от длъжност. СД на прие решение да бъде предложено за гласуване освобождаването му от длъжност на предстоящото годишно общо събрание на акционерите.
1. СД на КДН прие решение
2. СД нЕ прие решение
Коментар
-
Капитан Дядо Никола с 28 акта за януари
28 акта за нарушения по Закона за митниците са съставени на Капитан дядо Никола в Габрово през месец януари, съобщи Началникът на териториалното митническо управление Здравко Христов.
В тези случаи при внос на полиетилен, фирмата не е декларирала транспортни разходи, които са неизменна част от облагаемата стойност. Имуществената санкция е 47 хил. 271 лева, а равностойността възлиза на 1 млн. 116 хил. 620 лева. Нарушенията на габровската фирма са констатирани от служители в отдел “Последващ контрол”.
С над 1 милион и 300 хиляди лева са по-малко приходите от внос на Свищовската митница през януари в сравнение със същия период на миналата година. Миналия месец в митницата са влезли 6 млн. 384 хил. 217 лева, като близо 5 милиона и 900 хиляди са от ДДс, а останалите – от мито. Според Христов причините за намалението са финансовата икономическа криза и газовата криза.
* Не е препоръка за вземането на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYДядото може пряко да намаже от еврофондовете и увеличаването на публичните разходи, докато фазерчето ще го отвее кризата в жилищното строителство, тоест тя вече го отвя (изпосъкратиха си хората), както отдавна предричах.
Коментар
-
www.kdn-bg.com
а ако се разгледа сайта може да се видят и доста от нещата, които произвежда Дедето!
Преди време - месец два бях предложил да се изработи отделна тема и за продуктите на публичните дружества - България произвежда хиляди страхотни неща , ще се изненадате - има продукти от шишета да оборудване за кораби!!!
В машиностроенето направо сме се върнали към челните позиции в света!
от дядото имам и не е препоръка
Коментар
Коментар