IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какче, струва ми се, че ако изчакваш отдолу, постъпваш разумно. Ще се радваме отново да си в позицията

Коментар

• Fire in the hole
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• че КДН е ок, спор няма.
        но след оценката днес, в понеделник сме си на 86-89макс.

Коментар

• съгласен съм с последното...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
            Дядката е бомба със закъснител, кога ли ще гръмне....?
            KDN е такава бомба, че докато попиташ и гръмва

Това според мен е само началото на канонадата, Дядото е супер подценен.

Коментар

• цъкни два пъти върху поръчката...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Гари вземи дръпни една инструкция от сайта на борсата и виж как се работи с борсов терминал, после размисли малко и тогава, ако имаш въпрос задай го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                  Много ми е интересно как точно разбирате дали посредникът продава за собствена сметка или не. Надничате им в терминала или как. Кажи, Какче.
                  Ами много лесно. То си написано!

Коментар

• Дядката е бомба със закъснител, кога ли ще гръмне....?
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Много ми е интересно как точно разбирате дали посредникът продава за собствена сметка или не. Надничате им в терминала или как. Кажи, Какче.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                        Първоначално изпратено от каката
                        Първоначално изпратено от abc
                        Скоро май ще сме трицифрени:-))
                        abc, преди време не пропускаше да ни информираш как ПФБК вдига офертите купува.
                        Сега нещо пропускаш да ни известяваш за все по-гъстите им оферти продава.
                        Купуваше ПФБК , а в момента продава клиент на ПФБК.Мисля има разлика
                        Не е вярно. Днес продадоха 78бр на 92.00 за СОБСТВЕНА сметка!

Коментар

• Какче, ти като не успя да се затвориш, abc ли ти е виновен?
                          Това е риторичен въпрос, не ми отговаряй.

Коментар

• Първоначално изпратено от каката
                            Само една е

Коментар

• Първоначално изпратено от каката
                              Купуваше ПФБК , а в момента продава клиент на ПФБК.Мисля има разлика

Коментар

• Първоначално изпратено от abc

Коментар

Working...
                                X