Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Десислава
потегляме на юг..
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаФактс, докато траеше спада през изминалите седмици прочетох десетки твои постове, които бяха от малоумен надолу. Тогава лично аз си замълчах, защото сериозните форумисти те направиха на 5 стинки...
Забавно ми е да гледам какъв е критерия за "сериозен форумист" във форумите за различните акции, споко не е твой патент... Ако купуваш акции "докато траеше спада през изминалите седмици" си сериозен форумист, ако си продавал си малоумник... Смяхахахахаха
Коментар
-
Фактс, докато траеше спада през изминалите седмици прочетох десетки твои постове, които бяха от малоумен надолу. Тогава лично аз си замълчах, защото сериозните форумисти те направиха на 5 стинки.
Като не те кефи СЕВТО - което явно показва, че не си изучил отчета им, бегай някъде другаде да си инвестираш парите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от apiFacts,sorry че ще ти го кажа,но ми се струва че въпросът не е за 6,1,а по-скоро че си 6 без 5. Рядко влизам във форума,но когато прегледам за да видя нещо смислено, срещам твоят ехиден и злобен пост!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Боримечкатаи днес ще трябва да се пълни ... успех на тези със свободен ресурс - аз малко се позадъхвам, но спрямо СЕВТО имам нула колебание ...
Първоначално изпратено от Боримечкатамдааа, странно ... сделки на 6.1 ?????
Гледай датите като цитираш някой!!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатаи днес ще трябва да се пълни ... успех на тези със свободен ресурс - аз малко се позадъхвам, но спрямо СЕВТО имам нула колебание ...
Първоначално изпратено от Боримечкатамдааа, странно ... сделки на 6.1 ?????
Коментар
Коментар