Една доста позабравена акция/тема .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА отчета за първото на 2012 е още по-добър според мен. Затова и вчера си взех един 10Т. Проблема на продавача явно беше ликвидността, а не фундамента. Просто трябва да се изчакат по-добри времена на БФБ.Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеНикакви коментари от октомври?! Айде де хора, поне отчета за последното тримесечие беше добър. На никой ли не му пука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеАз мойте ги разцъках на добра цена преди време, но ако падне под левче може пак да си вземаНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИма време, докато се обере реколтата от бабешки зъби.
Имам си малко акции.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеНикакви коментари от октомври?! Айде де хора, поне отчета за последното тримесечие беше добър. На никой ли не му пука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеАми тогава недей мисли за много, мисли за малко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТо и аз си мисля много работи, ама... няма начин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениепоне за кинт си мисля на първа стъпка Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ коя му е цената?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение600 акции не е "голямо" натискане. И без това досега беше на "подпиране". По-добре да си дойде на цената.
Коментар
Коментар