Първоначално изпратено от smirenoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНа теб може да ти действа охлаждащо, но на мен ми е кеф и съм доста ентусиазирана, просто и аз ще литна.Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеПерспективата за скорошно вливане в майката разваля донякъде добрия сценарий за тая ракета.
Поне на мен ми действа охлаждащо на ентусиазма
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой иска да си вземе евтинко, докато ракетката загрява.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой иска да си вземе евтинко, докато ракетката загрява.Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой иска да си вземе евтинко, докато ракетката загрява.
Поне на мен ми действа охлаждащо на ентусиазмаДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз пък туканка се ядосах и ги разкарах сичките... на нелош плюс.
Не е препоръка, разбира се!Last edited by mecka_stryvnica; 07.08.2012, 16:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСъс специалните способности си ти, не ми прехвърляй топката! Моето е само опит и не си позволявам да съветвам никого!!! Всеки има глава между ушите си!!!
Значи всеки сам си дава паричките на инвестиционният посредник и всеки решава какво и кога да купи и на колко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОООО значи, ти имаш специални способности. От време на време ги споделяй и ние да понамажем филийката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеВярвам повече в себе си и усета си отколкото на балансите!
Коментар
Коментар