Като гледам одитираният отчет - някой сбърка , че си продаде хартийките на 1.25 лв. за брой.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТо хубаво се оценява, ама мен какво ме грее - аз няма да си реализирам акциите на СФАРМ на тези цени, но държа да получа стойност за акциите си от Севто, близка до справедливата.Какво не е ясно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеНапиши и Софарма АД на колко се оценява в отчетаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСамо да вметна, че в отчета на Софарма трейдинг, притежаваните акции на Севто са оценени по справедлива стойност - 2,18 лв. Толкова по предложеното съотношение на замяна с акции на Сфарм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИ двамата открихте едно и също /Америка/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение100брБРС(купени на пазарна 1,35)=135лв, 100бр БРС х 0,55= 55бр СФАРМ, 55бр. СФАРМ х 2,57(пазарна)= 141лева. както казах в момента с малко но е по-изгодно да се влиза във СФАРМ през БРС
Купувайки 100 броя Севтополис плащаш 135 лв., а купувайки 55 броя Софарма плащаш 141 лв. От къде е по-изгодно да влезеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТова съотношение няма да остане и тепърва ще берем плодовете дори и без дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПОЗАБРАВИХМЕ ТЕМАТА ,
ДОКАТО НЕ Е ОБЯВЕНО ОСА , може ли да се поиска разпределение на дивидент от страна на минотарите , защото тук такова жиотну не познаваме ? Ще е необходимо ли набиране на представителство от 5% от капитала за внасяне на това предложение ?
На всички е ясно ,че при Фармата такова разпределение ще има , и при това стечение на сметките, ще се отнесе и още една брадва в зададеното съотношение 0,554192
Коментар
-
ПОЗАБРАВИХМЕ ТЕМАТА ,
ДОКАТО НЕ Е ОБЯВЕНО ОСА , може ли да се поиска разпределение на дивидент от страна на минотарите , защото тук такова жиотну не познаваме ? Ще е необходимо ли набиране на представителство от 5% от капитала за внасяне на това предложение ?
На всички е ясно ,че при Фармата такова разпределение ще има , и при това стечение на сметките, ще се отнесе и още една брадва в зададеното съотношение 0,554192
Коментар
Коментар