If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крипто играя от години с успех..Не се крий , знаем кой се крие за мечия ти ник.. БАНЕВ И БОЖКОВ, вече нямаш, но много загуби..Купувай СИН КАРС да продължиш серията..
Някои мечки с много никове, пак пишат глупости .. Ами криптото вече се приема от все повече институции и държави..Нищо де живейте си още при Буци и Банев.. Тези глупости се пишат още от както биткойна беше 300 долара, беше 60000, а сега е 32000..А мечките да чака на СИН КАРС..
JPMorgan и Morgan Stanley се затоплят към биткойна
Аха. И киро го подгряват към койна. Приготвили са му казан на тих огън
Някои мечки с много никове, пак пишат глупости .. Ами криптото вече се приема от все повече институции и държави..Нищо де живейте си още при Буци и Банев.. Тези глупости се пишат още от както биткойна беше 300 долара, беше 60000, а сега е 32000..А мечките да чака на СИН КАРС..А какво има зад СИН КАРС , ОСВЕН НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ..
JPMorgan и Morgan Stanley се затоплят към биткойна
Хааа..Няма лошо да си лаком за акции, които ще чакаш 5-7 години за продукт, печалба , дивидент..По добре да си купякрипто, които паднаха с 30..процента, но е сигурно, че ше растат....
Киро, ти съвсем го вапца, щом си го докарал на криптото да чакаш профит.
Ма изчакай криптото поне на 60%.
Все пак, там нищо няма насреща
Хааа..Няма лошо да си лаком за акции, които ще чакаш 5-7 години за продукт, печалба , дивидент..По добре да си купякрипто, които паднаха с 30..процента, но е сигурно, че ше растат....
Търсих инфо в нета за дата за старт на търговията но нищо не намерих. Уж до14 дни след IPO ама те минаха и засега нищо никъде не се споменава. Някой има ли достоверна информация?
Днес ми изчезнаха акциите от Син Карс от портфолиото и ми докара бая стес докато разбера причина хахах /ах тези лоши Елана-ци / ..някой по-запознат по темата може ли даже какво значи това? Имам спомен , че подобно нещо се случи и с Биодит.
Новите акции са регистрирани вчера, оня ден в ЦД, тези, които виждахме сигурно са временна емисия или нещо такова....
Всеки момент увеличението на капитала ще се регистрира в Търговския регистър, след това в ЦД, след това на БФБ, след седмица - 10 дни някъде сигурно ще започне търговията...
Днес ми изчезнаха акциите от Син Карс от портфолиото и ми докара бая стрес докато разбера причина хахах /ах тези лоши Елана-ци / ..някой по-запознат по темата може ли даже какво значи това? Имам спомен , че подобно нещо се случи и с Биодит.
Коментар