Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
И от БМВ разбираха доста, на прилично високо ниво дори за немски сервизи. Случая е такъв, купено от Германия БМВ с много рядък дефект, в немския сервиз го отсвирват и колата се продава за една трета от цената, при положение че е на немска служба от амтомобилите на която гледат да и ги поправят предполагам добре и да ги обслужват. Та след като ходи в сервизчето и бяха открили лошия дефект при това бързо и за много малко пари. Модела беше впечетляващ за него момент и за немците, но са се чудили от какво е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Scottie Pippen, спортна кола си е много добра и има приличен успех, не знам какво и тестват в Канада, но има спечелени състезания а в този сегмент това е важно, те всичките са щайги. Сега за електрическото камионче което са направили, скъпо ми се вижда и не е лошо, но пазара определя цената и при толкова малко бройки цената е такава сигурно. Аз пък имах роднина, който е участвал в производството на български мотопеди Балкан и друт пък когато не бях наясно и мислех че в България не може да се създаде нещо по добро от в индустриализираните държави ме беше ориентирал, че когато в България се прави Балканчето, в Германия правят Симсон който е в пъти по зле и архаичен като модел, после Балканчетата наистина дълги години се търкаляха, а Симсоните разбиваха колянови валове. Така че може да се случи нещо и конструкцията да е българска и да е на ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Сори брат скромен никога не съм бил.. вродено ми е...пък на всичко отгоре и с покритие... много преди да открия бфб... аз съм прост кръчмар... за мен е без проблем наричай ме както искаш ходи и в квито хангари искаш...важно е как си отиграл видяното. И другото важно за мен е да си добър човек и да помагаш на хората ...било то с писане.... за син карс мисля добре прецених хора действия на хора лъжи... итн... много неща станаха пред очите и които не са и за писане... жив и здрав..дано го запише някой туй чудо... България има нужди от успехи... и последно конкурент на син карс в Америка познай от кой се тества в Америка... втори братовчед на майка ми от 1991 го издърпаха в Канада и 31 г е водеща конпания в този сектор... та имам експертиза от къде да почерпя..... успех на теб и на герберчето
"Убиец" си ти!
Винаги си пазиш по едно бяло гълъбче в ръкава!
Печелиш бацанка от дедо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Хихи - хихи
Скоти, това ли ти е проблема?
На деликатния ти за*ник не му харесало как вози Син. Това е, защото в математическата не си си писал домашните редовно... а си бохемствал по барове и дискотеки...
Но на нидерландци и германци явно не са им толкова изнежени за*ниците, щом като са харесли Син и са поръчали 400 L City.
Димито по същото това време е гледал филми... щото бързо се филмира... и не може да различи факт от мнение...
Фактите Дими, ги търси в http://www.x3news.com. Пък това във форума, са мнения... в някои случаи неоснователни...
Как разбра, че няма инвеститор поне за минималния праг? Как разбра, че Мажо няма да участва в увеличението? Мажо ли ти каза?
Мажо тук много неща е направил... знае какво прави, и знае как да го направи! Каквото не знае... ще го научи!
Трябват му пари, за да продължи... и ще намери! Точка!!!
Аз мисля, че увеличението ще е успешно, може даже да се басирам!!!
и последно че ме уморихте вече... оказах се кръчмар и дискотека Джия.... бохем- може, но по онова време си бях просто талант дете на Плама Плевен... успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hulk Разгледай мнение
Скоти, извинявай един малко деликатен въпрос: ти тук някакъв разбирач от акций ли си? Че уж смяташ много добре, ама като ти гледам постовете пишеш някакви неща, които са меко казано несериозни и с лек кръчмарски привкус.
Гледайки пазара за ЦЕЛИ 3 дни от общо 10 (плюс аукцион) - приемам хипотезата че увеличението няма да се случи. Е И?! От уте слънцето няма да изгрява или Даскалов ще се самоубие от мъка и вече няма да има Син Карс.
Аз съм бил и в производството на Дрона и в това на Син - така че "БИЧ плийз, не ме разсмивай" (в едното бях март в другото септември за да задам конкретика).
Изказавания от типа "този е от онази партия и няма ад си играя с него, а другия е с брада и ще си играя с него" се меко казано несериозни.
Пожелавам ти успех, о великий спекуланте и се надявам да станеш малко по-скромен в изказванията си.
Бай ви Хълк
- 1 like
Коментар
-
Ти вози ли се в “щайгата”,, Която е сглобил...ходи ли да видиш сервиз чето у. Руси... тез пет човека са добри наистина....повярвай ми не би си я купил.... спирам до тук, мога много да говоря по темата но спирам до тук...като малък в математическата не обичах домашните но на бфб се наложи да започна да си ги пиша... успех
Скоти, това ли ти е проблема?
На деликатния ти за*ник не му харесало как вози Син. Това е, защото в математическата не си си писал домашните редовно... а си бохемствал по барове и дискотеки...
Но на нидерландци и германци явно не са им толкова изнежени за*ниците, щом като са харесли Син и са поръчали 400 L City.
Димито по същото това време е гледал филми... щото бързо се филмира... и не може да различи факт от мнение...
Фактите Дими, ги търси в http://www.x3news.com. Пък това във форума, са мнения... в някои случаи неоснователни...
Как разбра, че няма инвеститор поне за минималния праг? Как разбра, че Мажо няма да участва в увеличението? Мажо ли ти каза?
Мажо тук много неща е направил... знае какво прави, и знае как да го направи! Каквото не знае... ще го научи!
Трябват му пари, за да продължи... и ще намери! Точка!!!
Аз мисля, че увеличението ще е успешно, може даже да се басирам!!!
- 1 like
Коментар
-
Ти вози ли се в “щайгата”,, Която е сглобил...ходи ли да видиш сервиз чето у. Руси... тез пет човека са добри наистина....повярвай ми не би си я купил.... спирам до тук, мога много да говоря по темата но спирам до тук...като малък в математическата не обичах домашните но на бфб се наложи да започна да си ги пиша... успех
Гледайки пазара за ЦЕЛИ 3 дни от общо 10 (плюс аукцион) - приемам хипотезата че увеличението няма да се случи. Е И?! От уте слънцето няма да изгрява или Даскалов ще се самоубие от мъка и вече няма да има Син Карс.
Аз съм бил и в производството на Дрона и в това на Син - така че "БИЧ плийз, не ме разсмивай" (в едното бях март в другото септември за да задам конкретика).
Изказавания от типа "този е от онази партия и няма ад си играя с него, а другия е с брада и ще си играя с него" се меко казано несериозни.
Пожелавам ти успех, о великий спекуланте и се надявам да станеш малко по-скромен в изказванията си.
Бай ви Хълк
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Под един милион? Колега беше сметнал, че сделката е за милиард. Някой ''гербер'' по веригата те цака. И не мога да разбера, защо не вярваш на вече произведени електромобили, а вярваш в приказката за дрона. Обяснението с мажоритарите ми се струва наивно. Не, че не вярвам на братята дронаджии, имам чрез Илевън, но тук нещата са много по-напред и има страхотна перспектива, ако се съберат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеScottie Pippen, не е ли важно каква база е създал, той показва че произвеждат една батерия за която имат поточна линия. Това е някаква споделена технология, защото същата батерия като тип я показва един американец, който е експерт и тя става и за соларни инсталации, той признава за върха на батериите тази една на CATL и новата батерия за електромобили на Тесла, която е недостъпна да си я купиш. Русенската дори изглежда по добре направена от тази която показа той. За сервиза в Бесарбово на Даскалов съм чувал преди много години, че са много добри и грамотни в областта на автомобилите, познат който го е ползвал каза че могат да сглобят БМВ от части. Той разбира много от автомобили, електромобилите дори са по лесни.
- 1 like
Коментар
-
Scottie Pippen, не е ли важно каква база е създал, той показва че произвеждат една батерия за която имат поточна линия. Това е някаква споделена технология, защото същата батерия като тип я показва един американец, който е експерт и тя става и за соларни инсталации, той признава за върха на батериите тази една на CATL и новата батерия за електромобили на Тесла, която е недостъпна да си я купиш. Русенската дори изглежда по добре направена от тази която показа той. За сервиза в Бесарбово на Даскалов съм чувал преди много години, че са много добри и грамотни в областта на автомобилите, познат който го е ползвал каза че могат да сглобят БМВ от части. Той разбира много от автомобили, електромобилите дори са по лесни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМоят комисион е под 1 ти искаш 16.. ха ха разсмя ме... плюс това в обречени каузи и гербери не участвам... само “ черни птици” от типа лебед подпомагам... по брадите ще ни познаете..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеСкоти, знам, че имаш добро сърце. Ако ти останат 15-20 милки от сделката със зърното, помогни и на нас да вдигнем пустия капитал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеЕдва ли е до мажоритаря, просто най-лошият възможен момент. Остава някаква надеждата все пак. Още не мога да повярвам, че няма инвеститор поне за минималния праг. Няма да продавам, ставам дългосрочен до следващото ОС, на което ще седнадо sunny.
Коментар
Коментар