спекуланта, разбиваха и не им издържаха голям пробег, а симсон от точно него време е дизайна щъркелчета както им казваха. После ако погледнеш мотопедите, възприема се дизайна на Балканчето точно неговия замисъл се налага, дори новия модел последния на Симсон е точно като на Балканчето, седалка, рама..а разликата във времето е над 10 години. Дори на японците са по архаичния дизаин като на немците по него време. Може да се намерят снимки в нета и по моделите за него време да се сравнят. На балканчето технологията е продадена някъде, забравил съм къде и спират да го правят, явно са решили да продават технологии, какво да се мъчат да произвеждат. Трябвало е да направят следващ модел май а не е имало кой да го конструира , измисля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеScottie Pippen, спортна кола си е много добра и има приличен успех, не знам какво и тестват в Канада, но има спечелени състезания а в този сегмент това е важно, те всичките са щайги. Сега за електрическото камионче което са направили, скъпо ми се вижда и не е лошо, но пазара определя цената и при толкова малко бройки цената е такава сигурно. Аз пък имах роднина, който е участвал в производството на български мотопеди Балкан и друт пък когато не бях наясно и мислех че в България не може да се създаде нещо по добро от в индустриализираните държави ме беше ориентирал, че когато в България се прави Балканчето, в Германия правят Симсон който е в пъти по зле и архаичен като модел, после Балканчетата наистина дълги години се търкаляха, а Симсоните разбиваха колянови валове. Така че може да се случи нещо и конструкцията да е българска и да е на ниво.
Коментар
-
И от БМВ разбираха доста, на прилично високо ниво дори за немски сервизи. Случая е такъв, купено от Германия БМВ с много рядък дефект, в немския сервиз го отсвирват и колата се продава за една трета от цената, при положение че е на немска служба от амтомобилите на която гледат да и ги поправят предполагам добре и да ги обслужват. Та след като ходи в сервизчето и бяха открили лошия дефект при това бързо и за много малко пари. Модела беше впечетляващ за него момент и за немците, но са се чудили от какво е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Scottie Pippen, спортна кола си е много добра и има приличен успех, не знам какво и тестват в Канада, но има спечелени състезания а в този сегмент това е важно, те всичките са щайги. Сега за електрическото камионче което са направили, скъпо ми се вижда и не е лошо, но пазара определя цената и при толкова малко бройки цената е такава сигурно. Аз пък имах роднина, който е участвал в производството на български мотопеди Балкан и друт пък когато не бях наясно и мислех че в България не може да се създаде нещо по добро от в индустриализираните държави ме беше ориентирал, че когато в България се прави Балканчето, в Германия правят Симсон който е в пъти по зле и архаичен като модел, после Балканчетата наистина дълги години се търкаляха, а Симсоните разбиваха колянови валове. Така че може да се случи нещо и конструкцията да е българска и да е на ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Сори брат скромен никога не съм бил.. вродено ми е...пък на всичко отгоре и с покритие... много преди да открия бфб... аз съм прост кръчмар... за мен е без проблем наричай ме както искаш ходи и в квито хангари искаш...важно е как си отиграл видяното. И другото важно за мен е да си добър човек и да помагаш на хората ...било то с писане.... за син карс мисля добре прецених хора действия на хора лъжи... итн... много неща станаха пред очите и които не са и за писане... жив и здрав..дано го запише някой туй чудо... България има нужди от успехи... и последно конкурент на син карс в Америка познай от кой се тества в Америка... втори братовчед на майка ми от 1991 го издърпаха в Канада и 31 г е водеща конпания в този сектор... та имам експертиза от къде да почерпя..... успех на теб и на герберчето
"Убиец" си ти!
Винаги си пазиш по едно бяло гълъбче в ръкава!
Печелиш бацанка от дедо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Хихи - хихи
Скоти, това ли ти е проблема?
На деликатния ти за*ник не му харесало как вози Син. Това е, защото в математическата не си си писал домашните редовно... а си бохемствал по барове и дискотеки...
Но на нидерландци и германци явно не са им толкова изнежени за*ниците, щом като са харесли Син и са поръчали 400 L City.
Димито по същото това време е гледал филми... щото бързо се филмира... и не може да различи факт от мнение...
Фактите Дими, ги търси в http://www.x3news.com. Пък това във форума, са мнения... в някои случаи неоснователни...
Как разбра, че няма инвеститор поне за минималния праг? Как разбра, че Мажо няма да участва в увеличението? Мажо ли ти каза?
Мажо тук много неща е направил... знае какво прави, и знае как да го направи! Каквото не знае... ще го научи!
Трябват му пари, за да продължи... и ще намери! Точка!!!
Аз мисля, че увеличението ще е успешно, може даже да се басирам!!!
и последно че ме уморихте вече... оказах се кръчмар и дискотека Джия.... бохем- може, но по онова време си бях просто талант дете на Плама Плевен... успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hulk Разгледай мнение
Скоти, извинявай един малко деликатен въпрос: ти тук някакъв разбирач от акций ли си? Че уж смяташ много добре, ама като ти гледам постовете пишеш някакви неща, които са меко казано несериозни и с лек кръчмарски привкус.
Гледайки пазара за ЦЕЛИ 3 дни от общо 10 (плюс аукцион) - приемам хипотезата че увеличението няма да се случи. Е И?! От уте слънцето няма да изгрява или Даскалов ще се самоубие от мъка и вече няма да има Син Карс.
Аз съм бил и в производството на Дрона и в това на Син - така че "БИЧ плийз, не ме разсмивай" (в едното бях март в другото септември за да задам конкретика).
Изказавания от типа "този е от онази партия и няма ад си играя с него, а другия е с брада и ще си играя с него" се меко казано несериозни.
Пожелавам ти успех, о великий спекуланте и се надявам да станеш малко по-скромен в изказванията си.
Бай ви Хълк
- 1 like
Коментар
-
Ти вози ли се в “щайгата”,, Която е сглобил...ходи ли да видиш сервиз чето у. Руси... тез пет човека са добри наистина....повярвай ми не би си я купил.... спирам до тук, мога много да говоря по темата но спирам до тук...като малък в математическата не обичах домашните но на бфб се наложи да започна да си ги пиша... успех
Скоти, това ли ти е проблема?
На деликатния ти за*ник не му харесало как вози Син. Това е, защото в математическата не си си писал домашните редовно... а си бохемствал по барове и дискотеки...
Но на нидерландци и германци явно не са им толкова изнежени за*ниците, щом като са харесли Син и са поръчали 400 L City.
Димито по същото това време е гледал филми... щото бързо се филмира... и не може да различи факт от мнение...
Фактите Дими, ги търси в http://www.x3news.com. Пък това във форума, са мнения... в някои случаи неоснователни...
Как разбра, че няма инвеститор поне за минималния праг? Как разбра, че Мажо няма да участва в увеличението? Мажо ли ти каза?
Мажо тук много неща е направил... знае какво прави, и знае как да го направи! Каквото не знае... ще го научи!
Трябват му пари, за да продължи... и ще намери! Точка!!!
Аз мисля, че увеличението ще е успешно, може даже да се басирам!!!
- 1 like
Коментар
-
Ти вози ли се в “щайгата”,, Която е сглобил...ходи ли да видиш сервиз чето у. Руси... тез пет човека са добри наистина....повярвай ми не би си я купил.... спирам до тук, мога много да говоря по темата но спирам до тук...като малък в математическата не обичах домашните но на бфб се наложи да започна да си ги пиша... успех
Гледайки пазара за ЦЕЛИ 3 дни от общо 10 (плюс аукцион) - приемам хипотезата че увеличението няма да се случи. Е И?! От уте слънцето няма да изгрява или Даскалов ще се самоубие от мъка и вече няма да има Син Карс.
Аз съм бил и в производството на Дрона и в това на Син - така че "БИЧ плийз, не ме разсмивай" (в едното бях март в другото септември за да задам конкретика).
Изказавания от типа "този е от онази партия и няма ад си играя с него, а другия е с брада и ще си играя с него" се меко казано несериозни.
Пожелавам ти успех, о великий спекуланте и се надявам да станеш малко по-скромен в изказванията си.
Бай ви Хълк
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Под един милион? Колега беше сметнал, че сделката е за милиард. Някой ''гербер'' по веригата те цака. И не мога да разбера, защо не вярваш на вече произведени електромобили, а вярваш в приказката за дрона. Обяснението с мажоритарите ми се струва наивно. Не, че не вярвам на братята дронаджии, имам чрез Илевън, но тук нещата са много по-напред и има страхотна перспектива, ако се съберат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеScottie Pippen, не е ли важно каква база е създал, той показва че произвеждат една батерия за която имат поточна линия. Това е някаква споделена технология, защото същата батерия като тип я показва един американец, който е експерт и тя става и за соларни инсталации, той признава за върха на батериите тази една на CATL и новата батерия за електромобили на Тесла, която е недостъпна да си я купиш. Русенската дори изглежда по добре направена от тази която показа той. За сервиза в Бесарбово на Даскалов съм чувал преди много години, че са много добри и грамотни в областта на автомобилите, познат който го е ползвал каза че могат да сглобят БМВ от части. Той разбира много от автомобили, електромобилите дори са по лесни.
- 1 like
Коментар
-
Scottie Pippen, не е ли важно каква база е създал, той показва че произвеждат една батерия за която имат поточна линия. Това е някаква споделена технология, защото същата батерия като тип я показва един американец, който е експерт и тя става и за соларни инсталации, той признава за върха на батериите тази една на CATL и новата батерия за електромобили на Тесла, която е недостъпна да си я купиш. Русенската дори изглежда по добре направена от тази която показа той. За сервиза в Бесарбово на Даскалов съм чувал преди много години, че са много добри и грамотни в областта на автомобилите, познат който го е ползвал каза че могат да сглобят БМВ от части. Той разбира много от автомобили, електромобилите дори са по лесни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМоят комисион е под 1 ти искаш 16.. ха ха разсмя ме... плюс това в обречени каузи и гербери не участвам... само “ черни птици” от типа лебед подпомагам... по брадите ще ни познаете..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеСкоти, знам, че имаш добро сърце. Ако ти останат 15-20 милки от сделката със зърното, помогни и на нас да вдигнем пустия капитал.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар