IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Visa ще позволи трансакции с криптовалути

ДАВАЙ МЕЧКА КУПУВАЙ ЯКО СИН КАРС.. ПАК ЩЕ ПОВТОРИШ УСПЕХА С БАНЕВ И БОЖКОВ..
    Мечката няма банев и божков, нещо се обърка.
    Криптото те зове явно. Играй смело. Направи пачка. Ха ха ха

Коментар

• Visa ще позволи трансакции с криптовалути

ДАВАЙ МЕЧКА КУПУВАЙ ЯКО СИН КАРС.. ПАК ЩЕ ПОВТОРИШ УСПЕХА С БАНЕВ И БОЖКОВ..

Коментар

Някои мечки с много никове, пак пишат глупости .. Ами криптото вече се приема от все повече институции и държави..Нищо де живейте си още при Буци и Банев.. Тези глупости се пишат още от както биткойна беше 300 долара, беше 60000, а сега е 32000..А мечките да чака на СИН КАРС..

JPMorgan и Morgan Stanley се затоплят към биткойна
        Аха. И киро го подгряват към койна. Приготвили са му казан на тих огън

Коментар

• Някои мечки с много никове, пак пишат глупости .. Ами криптото вече се приема от все повече институции и държави..Нищо де живейте си още при Буци и Банев.. Тези глупости се пишат още от както биткойна беше 300 долара, беше 60000, а сега е 32000..А мечките да чака на СИН КАРС..А какво има зад СИН КАРС , ОСВЕН НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ..

JPMorgan и Morgan Stanley се затоплят към биткойна

Коментар

Момчета , поне да направят един картоне макет на мострата да се снимате с него и да се хвалите пред гаджета и роднини..
            И аз искам да се снимам с фотоволтаичтите панели на каросерията на камиончето

Коментар

Хааа..Няма лошо да си лаком за акции, които ще чакаш 5-7 години за продукт, печалба , дивидент..По добре да си купякрипто, които паднаха с 30..процента, но е сигурно, че ше растат....
              Киро, ти съвсем го вапца, щом си го докарал на криптото да чакаш профит.
              Ма изчакай криптото поне на 60%.
              Все пак, там нищо няма насреща

Коментар

• Момчета , поне да направят един картоне макет на мострата да се снимате с него и да се хвалите пред гаджета и роднини..

Коментар

• Хааа..Няма лошо да си лаком за акции, които ще чакаш 5-7 години за продукт, печалба , дивидент..По добре да си купякрипто, които паднаха с 30..процента, но е сигурно, че ше растат....

Коментар

• Момчета още мострата не е построена по спокойно

Коментар

• Е нема такaва търговия. Ноо Яко

п.п. Абе къде е Бай Велю, горския дух

Коментар

• Имам некво мечо чувство че най-лакомите, може да изгорят

Коментар

• 1 юли 2021г.

Първоначално изпратено от metalbig Разгледай мнение
                          Търсих инфо в нета за дата за старт на търговията но нищо не намерих. Уж до14 дни след IPO ама те минаха и засега нищо никъде не се споменава. Някой има ли достоверна информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

Днес ми изчезнаха акциите от Син Карс от портфолиото и ми докара бая стес докато разбера причина хахах /ах тези лоши Елана-ци / ..някой по-запознат по темата може ли даже какво значи това? Имам спомен , че подобно нещо се случи и с Биодит.
                            Новите акции са регистрирани вчера, оня ден в ЦД, тези, които виждахме сигурно са временна емисия или нещо такова....

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Всеки момент увеличението на капитала ще се регистрира в Търговския регистър, след това в ЦД, след това на БФБ, след седмица - 10 дни някъде сигурно ще започне търговията...
                              Днес ми изчезнаха акциите от Син Карс от портфолиото и ми докара бая стрес докато разбера причина хахах /ах тези лоши Елана-ци / ..някой по-запознат по темата може ли даже какво значи това? Имам спомен , че подобно нещо се случи и с Биодит.
                              Last edited by maretoff; 25.06.2021, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Седмица мина, ама май ще е повече. Някой знае ли кога ще започнат да се търгуват?
                                Обикновено емисиите след ИПО излизат на БФБ след ок. месец. Това че Елана подвеждаха инвеститорите тук, че едва ли не ще станат нещата за 10 дни, си беше част от техните трикове за привличане на клиенти.. Хората които сме на пазара от повече време сме го гледали това няколко пъти вече.

Коментар

Working...
                                X