Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДвижението на акцията много ми харесва Дано продължи така още дълго време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Това трябва да е от т.н. Растежни, Техно на Бийн пазара.
Бас държа, че след 2-3 г. само няма да има и помен от тези полюции.
Пак ще кажа. Това с растежните, тех компаниите, които налагат новите техонлогии и т.н. ВАЖИ САМО ЗА КИТАЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ< НЕПРЕМЕННО ПОДКРЕПЯНИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ИМ. Само ако имаш милиарди за развойна дейност, време и капитал да иновираш дестки години на загуба, може да си Амазон, Тесла и т.н.
Тотално се омазахте! Като направихте БФБ малкият Насдак, Сините Колички малката Тесла и т.н.
Смях и резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДвижението на акцията много ми харесва Дано продължи така още дълго време!
Бас държа, че след 2-3 г. само няма да има и помен от тези полюции.
Пак ще кажа. Това с растежните, тех компаниите, които налагат новите техонлогии и т.н. ВАЖИ САМО ЗА КИТАЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ< НЕПРЕМЕННО ПОДКРЕПЯНИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ИМ. Само ако имаш милиарди за развойна дейност, време и капитал да иновираш дестки години на загуба, може да си Амазон, Тесла и т.н.
Тотално се омазахте! Като направихте БФБ малкият Насдак, Сините Колички малката Тесла и т.н.
Смях и резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнениенякакво отчетче за Q2 може ли да се види някъде. тръгна ли вече съществена дейност или още е само маркетинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Който купил, купил.
https://www.tropos-motors.de/haendler-werden.html да зема да стана един дилър тайно - и после да се листна тук като иноватор фирма, нищо че инак съм един фалирал автосервиз? Опа, туй вече го свършиха ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Схемата е еднаква, няма значение от броя сделки - Биодит взеха САМО клиенти на Карол, СИН Карс взеха САМО клиенти на Елана.... всичко друго е бла-бла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За сравнение при Синкарс не бяха ли 6 сключените сделки!? Мааалка разлика май има.. около 30 пъти
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Трима от "6-те" са спечелили томбола [ATTACH=CONFIG]n3784700[/ATTACH]
браво Свилен!
Би следвало с вероятност 50% всеки спекулант да се почувства акционер
Прилича ми на подигравка
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар