IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полимери АД (51P / POLIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Да, спонсорството на футболен клуб е доса добър и законен начин за източване на печалбата. Аз се набълбуках МНОГО.
    Nikola,
    sorry за което, някои се опитвахме да те предупредим...а мисля, че Полимери би бил един добър подарък за младоженката Жени :-) всъщност той си е неин и сега :-), но въпросът е ,че е време да излезе от фонда АКБ т.к. не е в стила на останалите предприятия там ;-)
    ...иначе Nikola е абсолютно прав,че "спонсорирането" на какъвто и да е спортен клуб е един перфектен начин за източване,изпиране на милиони...иначе защо мислите,че всички тузари се натискат да "спонсорират" особено футболни отбори ;-)...
    Първоначално изпратено от kif
    направо съм изненадан, че сватбата не е насрочена за 31.08. и тоя младшия как предаде майка си!
    ...а доколко малкия Ники е предал майка си, kif, не забравяй,че баща му е големия Ники !...какво тук значи някакво си предателство пред бъдещите финансови потоци и то сред две момичета в конкуренция за наследството...

А Банев дори не е в топ сто на милионерите ;-) у нас според медиите,същото е и според КФН :-) тя и затова не го разследва,то и НАП няма да има какво да разследва при него...т.к. по лични с/ки няма нищо у нас ;-) както и според личните си данъчни деклрации, всъщност той не се води никъде на работи ;-)...просто съдба на един безработен "гений" ;-) :-)
    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Да, спонсорството на футболен клуб е доса добър и законен начин за източване на печалбата. Аз се набълбуках МНОГО.

Коментар

• Доста голяма селщина, а жена му е направо отврат. Просто си личи колко читав човек е и за к'ва се има....цирк
        Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Голям кич, голяма парвенющина се лее от статията.
          Обикновено, някъде на запад подобни статии се пишат след събитието.
          Не знам дали само на мен , но образът на Банев ми напомня на този
          на Карамански.

Коментар

• На мен пък, ми е интересно какъв ще е подаръкът на кумовете
            За Полимери незнам, но за Русалка си е добра реклама

Коментар

• v ponedelnik 6te ima polimerka pod petarka. da ne govorim, 4e ako ne sa yug-market otdavna da e pod 4.00. gorkite, taka sa nabalbukani....

Коментар

• направо съм изненадан, че сватбата не е насрочена за 31.08.
                и тоя младшия как предаде майка си!
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Ето къде ще заминат нашите очаквания:....

http://www.7sport.net/7sport/footbg/d4345_25.htm

“Полимери” налива 2 млн. лв. в Берое
                  Химическият концерн "Полимери" АД - Девня, ще налее 2 милиона лева в Берое за следвашите 4 години. "7 дни спорт" съобщи вече за контракта, а вчера бяха оповестени и подробностите. Той влезе в сила от 1 юни. Парите ще бъдат давани на равни ежемесечни вноски. Хърватинът Виктор Списич става рекламно лице на търговската марка "Булор" на "Полимери" АД. От днес започват празненствата по повод 90 г. от създаването на Берое.
                  Стефан Стефанов

Коментар

• Лошо,много лошо за Полимери!!!

http://beroe-bg.com/forum/viewtopic.php?t=901

[/img]

Коментар

• Вече няма как да не потръгнат нещата в Полимери АД.
                      Основните празненства ще са по повод 20год. от шампионската титла, а не 90год.от създаването на клуба.

Коментар

• “Полимери” налива 2 млн. лв. в Берое

Химическият концерн "Полимери" АД - Девня, ще налее 2 милиона лева в Берое за следвашите 4 години. "7 дни спорт" съобщи вече за контракта, а вчера бяха оповестени и подробностите. Той влезе в сила от 1 юни. Парите ще бъдат давани на равни ежемесечни вноски. Хърватинът Виктор Списич става рекламно лице на търговската марка "Булор" на "Полимери" АД. От днес започват празненствата по повод 90 г. от създаването на Берое.

Стефан Стефанов

Коментар

• Ако една такава фабрика струва толкова,колко ли струва Полимери?

Жалба блокира инвестиция от 54 млн. лева в Русе

в. Сега

Обжалване от страна на регистрираната във Велико Търново фирма „Рето 2003" спира кметската заповед, с която испанската фирма „Керос България" спечели конкурса за продажба на общински терен в новия Индустриален парк в Русе.

"Така на практика се проваля инвестицията от 54 млн. лв. за керамична фабрика, където щяха да заработят 500 души", съобщи вчера кметът Божидар Йотов.

Коментар

• Да не би чичко Банев да е измислил нови отписвания )) и контрасплит 5/1))))) та да стане акция по-скъпичка ?)))))))))
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• СПЛИТ... хм... хубаво... ама акцията да беше поне 20 лева...

Коментар

• Както би казал Императорът, ако компютърът му работеше - Секси, мнооого секси!

Коментар

Working...
                                X