Полимери Ин беше прехвърлено в Полихим България
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
Полимери
Извинявам се за думите, които написах за Дочка - не знаех, че е починала. За мъртвите или добро или нищо....
А някой знае ли дали още съществува дружеството Полимери Ин, в което Полимери участва с пари, а Банев с "идеи". От там такова точене падна навремето, че този договор с Берое е пари за семки.
Коментар
-
Мен не ме притеснява този договор за спонсорство, а че Полимери присъства в Договора за присъединяване на България към ЕС с преходен период за изграждане на инсталации за опазване на околната среда. Дан о освен за футбол бъдат отделени достатъчно средства и за тези цели, защото в противен случай заводът просто няма да може да работи.
Коментар
-
Anton Chigurh
Арго, нали знаеш поговорката "Този който го е страх от мечки да не ходи в гората". Честно казано мислих, че днес ще падне по 5 лв. Аз купувах миналото лято под 5 лв и днеска продадох не малка част. Взех си печалбата и това е. Нямаше да продавам, ако парите не ми трябваха. Успех и здрави нерви на всички.
Коментар
-
Коле, няма да се плашиш, дотука си изтърпял, ще търпиш още. Под 5лв. трудно ще падне. Никой не отчита, че счетоводната цена се вдига след всеки отчет и вече надхвърли 13лв. Че Банев работи срещу икономиката е ясно, но все пак и дружеството има растеж. Полимера е една от сравнително добрите спекулантски позиции, ще рече че повече тр. да влизаш и излизаш. Имаше шанс да продадеш на 6 лв. за да не блокираш парите. Но около нова година нищо чудно и тези нива да се достигнат.... В почти всички дружества има като Банев, но не го правят толкова явно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветерана/по темата "Полимери АД Девня е новият спонсор на Берое"
/за тези които още смятат,че Банев ще продаде Полимери на външно лице обърнете внимание на срока на договора с Берое,което означава,че през следващите 4 години Банев НЕ СМЯТА ДА ПРОДАВА Полимери, а да пренасочва капитали към... ;-) което пък означава,че цената през слезващите 4 години няма да е над сегашните нива, което пък означава... :-) ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветерана/за тези които още смятат,че Банев ще продаде Полимери на външно лице обърнете внимание на срока на договора с Берое,което означава,че през следващите 4 години Банев НЕ СМЯТА ДА ПРОДАВА Полимери, а да пренасочва капитали към... ;-) което пък означава,че цената през слезващите 4 години няма да е над сегашните нива, което пък означава... :-) ;-)
Това се казва добър ход!
Чичко Банев ще продължи да точи Полимери даже и след продажбата на дружеството!!!
Коментар
-
/по темата "Полимери АД Девня е новият спонсор на Берое"
"Химическата компания "Полимери АД"-Девня е новият спонсор на Берое. Срокът на договорът е за 4 години. Тази новина бе обявена днес на пресконференция в община Стара Загора.
Постигнатото споразумение влиза в сила от 1 юни 2006 година и ще важи до 1 юни 2010 година. В този срок в клубната каса на старозагорския отбор ще бъдат преведени 2 милиона лева, като тези пари ще се дават на ежемесечни вноски за периода.
Рекламният мениджър на Полимери АД Димитър Караиванов заяви, че преди да се подпише договора е дълго обмислен. От Полимери АД смятат, че Берое ще бъде добър рекламен продукт. Също така ще бъдат разположени няколко рекламни пана на градския стадион в Стара Загора".
/за тези които още смятат,че Банев ще продаде Полимери на външно лице обърнете внимание на срока на договора с Берое,което означава,че през следващите 4 години Банев НЕ СМЯТА ДА ПРОДАВА Полимери, а да пренасочва капитали към... ;-) което пък означава,че цената през слезващите 4 години няма да е над сегашните нива, което пък означава... :-) ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Резултатите от новия рекламен договор са вече налице. Цената скочи с няколко стотинки, а кой знае какво ще стане наесен когато отбора на БЕРОЕ започне да трупа славни победи, а лидерът им Виктор Списич цъфне по телевизията, рекламирайки пълната гама за почистващи и дезисекционни препарати за бита "Булор" :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Тя почина(
Коментар
-
Anton Chigurh
Ветеране аз си бях наясно с рисковете. Решението за инвестиция си ги взимам на база фундамент, а не на анонимни постове във форума. Да сме живи и здрави това е важното!
Коментар
Коментар