Да - Елма например и там ще има събрание!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от robertОчаквам интересни неща.Завода е супер и цената му в момента е "здраво банирана".Броя на големите акционери се увеличи. Струва ми се, че съществува очакване за продажба, иначе защо са купували акциите им досега /Стандарт например/.Какво ще стане скоро ще разберем.Аз имам малко акции и оставам с надежда.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Очаквам интересни неща.Завода е супер и цената му в момента е "здраво банирана".Броя на големите акционери се увеличи. Струва ми се, че съществува очакване за продажба, иначе защо са купували акциите им досега /Стандарт например/.Какво ще стане скоро ще разберем.Аз имам малко акции и оставам с надежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorНе ми изглежда Сандокан сам да е способен да извади толкова париЩе стане интересно, ако тия дни видим някоя сериозна блокова сделка и после някой нов акционер/мажоритар изкупи правата
Само гадая, не разполагам с информация и нямам акции
I love this game
Коментар
-
nevermind
edno si baba znae, edno si baba lae.... pardon - bae!!!
koito se misli za tolkova umen, neka si nameri informaciata, na koi solidni finansovo-proizvodstveni grupi v BG dosega Banev e predlagal Polimeri.
uvi bezrezultatno za nego.
i 4ak sled tova podobni diplqnki, kato съни(тя) i drugi se obajdat i opitvat da plasirat evtini "profesionalni" mneniq!.
Investorrrr-e... pogledni malko izvun kapacite na o4ite si.
mislq, 4e i Kerezov na sreshtata ti podade signal da si po-vnimatelen.
nishto li4no....no ne e li kraino vreme da se prestane s bla-bla-bla v tozi forum!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от съни(тя)Инвесторрр, няма как да събере 50млн свежи....ще трябва и той да се бръкне...))
Аз, няма да играя по тази позиция) Ако, Химимпорт купят дял и тук, може да се замисля хахаха
)
интересно ми е дали има губещ ход при разиграването?)))
Коментар
-
Уникални мнения - от това, че никой не е искал да купи Полимери /белгийци и швейцарци са пробвали доколкото знам, като последните са дали доста добра оферта/, както и това, че Банев бил финансов гений....мошенничеството няма много допирни точки с гениалността, като имаш стабилен политически гръб доста неща стават лесно...определено ще е весело с това увеличение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от съни(тя)Инвесторрр, няма как да събере 50млн свежи....ще трябва и той да се бръкне...))
Аз, няма да играя по тази позиция) Ако, Химимпорт купят дял и тук, може да се замисля хахаха
)
интересно ми е дали има губещ ход при разиграването?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Инвесторрр, няма как да събере 50млн свежи....ще трябва и той да се бръкне...))
)
Коментар
Коментар