IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полимери АД (51P / POLIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Първоначално изпратено от nevermind
    ..........................
    za sujalenie, tvoite izglejdat to4no manipulacia!
    май, наистина....нещо ви става в тоя форум....
    Ако нямаш мозък да преосмислиш казаното, да направиш справка, преценка....за какво говорим...
    Тия за манипулациите....не на мен

6u6umiga, по-скоро на долното...предвид някои фактори, но мисля, че и разумът си има своето място...ще видим тези дни
    xexe

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
      ..........................
      май, наистина....нещо ви става в тоя форум....
      Ако нямаш мозък да преосмислиш казаното, да направиш справка, преценка....за какво говорим...
      Тия за манипулациите....не на мен

6u6umiga, по-скоро на долното...предвид някои фактори, но мисля, че и разумът си има своето място...ще видим тези дни

Коментар

• Първоначално изпратено от neo
        "Nick Leesоn"-Полимери оперира на пазар с ниски входни бариери, силна конкуренция и високи разходи за суровини, енергия и екология. Дайте ми една добра причина да си купя/задържа акциите в завода за почистващи препарати!

--

Това за ниските входни бариери е изтрещяващо прозрение.Това е бизнеса с едни от най високите входни бариери.Ниски входни бариери са да отвориш будка за банички.Ти наясно ли си какво са входни бариери или си бълваш глупости за настроение?
        Той даже и какво произвежда Полимери не знае.....

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
          .... Banev na kogo li ne se e opitval ve4e da go prodade Polimeri, no izglejda nikoi ne go iska! tova go znam sus sigurnost
          няма и място за коментар...
          На мен няма какво да ми обясняваш, знам, каквото знам, ти спомена за "някаква мисъл" в писанията, и както обикновено няма последователност в действията ти - само бля-бля...

а ти си помисли за подхода ти в комуникацията...особено, ако наистина влезеш в професионален форум

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
            Утре сме на ограничението.
            На горното или долното ограничение :-)
            най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

nevermind, форумът не е ПРОФЕСИОНАЛЕН!Влизал ли си в такива?
              Така че, много те моля, въздържай се от квалификации и се ограни с твоето ЛИЧНО "професионално" мнение.
              Например, сподели на кого е предлагал Полимери.Имаш ли идея от стойността на тази компания?
              molbata ti nqma da bude udovletvorena!
              i ne o4akvai da si razkrivam izto4nicite to4no v tozi forum ... puk kamo li to4no za teb!

sorry... nevermind, nali taka! vseki sam da si precenqva i misli!
              vsqka pomosht ili naputstvia, spodeleni ili spomenati tuk, biha se tretirali kato manipulacia.

PS: nishto li4no!

Коментар

• "Nick Leesоn"-Полимери оперира на пазар с ниски входни бариери, силна конкуренция и високи разходи за суровини, енергия и екология. Дайте ми една добра причина да си купя/задържа акциите в завода за почистващи препарати!

--

Това за ниските входни бариери е изтрещяващо прозрение.Това е бизнеса с едни от най високите входни бариери.Ниски входни бариери са да отвориш будка за банички.Ти наясно ли си какво са входни бариери или си бълваш глупости за настроение?

Коментар

nevermind, понеже се вързах... на призива ти да се престане с бля-бля-бля....мненията, пак ще те помоля да отговориш:

На кого е предлагал Полимери?.Имаш ли идея за стойността на тази компания?

Първоначално изпратено от nevermind
                  motivut e , 4e Banev na kogo li ne se e opitval ve4e da go prodade Polimeri, no izglejda nikoi ne go iska! tova go znam sus sigurnost, no imena nqma da spomenavam

toq tip moje da si pozvoli kakvi li ne vrutki s Polimeri, zashtoto ima soludni protekcii za predpriatieto na mnogo visoko poltii4esko nivo!

Коментар

• breh i tuka stana nesto interesno!

Коментар

• Nevermind,не ми се сърди,но мисля че не си видял никога отвътре компания!!!

Коментар

• nevermind, понеже се вързах... на призива ти да се престане с бля-бля-бля....мненията, пак ще те помоля да отговориш:

На кого е предлагал Полимери?.Имаш ли идея за стойността на тази компания?

Коментар

• Но и силно подценен !

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Стандарт имат акции на повече от едно дружество на което Банев е мажоритар
                            ЦКБ също

Коментар

• Утре сме на ограничението.

Коментар

• Полимери оперира на пазар с ниски входни бариери, силна конкуренция и високи разходи за суровини, енергия и екология. Дайте ми една добра причина да си купя/задържа акциите в завода за почистващи препарати!

--
                                Търговията с финансови инструменти е високорискова. Ако искате да спите спокойно не рискувайте

Коментар

Working...
                                X