IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полимери АД (51P / POLIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    Това е и единствената прилика между Оргахим и Полимери :-)

Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    И оргахим е на загуба
    ами мен това не ме интересува, нямам и от двете, принципно ми е интересна рулетката понеже идва и Ксетрата и е хубаво да си центровам мерника за аукционите, понеже и там се очертават рулеткажийски моменти

Коментар

• Това е и единствената прилика между Оргахим и Полимери :-)

Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      И оргахим е на загуба
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• И оргахим е на загуба

Коментар

• Polimeri e 1.5 Miliona na zaguba za Q1. Sprawka - www.polimeri.org

Коментар

• Да видим, как ще се врътне сутрешната рулетка

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
              Първоначално изпратено от richar
              Човека е прав в случая, нали увеличението е с права, ако искаш записвай, ако искаш продай си правата и и ще си компенсиран че ти е спаднал дела в капитала
              За дружеството е важно да е успешно увеличението и да постъпят пари
              vaobste ne e prav..... celta na uvelichenieto beshe da go izduhat minority.
              pri coeff 1:9 na hiliada aktsii triabva da vkarash oste 9k za da ne dilutenesh, a pravata sigurno ste si gi prodadesh na 0.01lv taka che ili vkarvash na vseki 1000 aktsii po oste 9k ili go du@ash.
              А ако увеличението е 1:1 при 9лв емисионна колко ше платиш .
              Именно цената на правата те компенсира с тази разлика до емисионната цена, ако по твои сметки правата струваха 0.01лв то акциите трябваше да се търгуват по 1.02-1.03лв.
              Може би аз нещо не вдявам, но някой ще каже ли как промяната на емисионната цена доведе до такъв ентусиазъм

Коментар

• ... Няма да се откажем от увеличението на капитала. Ще увеличим емисионната стойност на планираните нови акции", заяви в сряда пред "Дневник" Анна Главинова, изпълнителен директор на "Полимери", без да посочи конкретни параметри на поправките.

Ама дали така мисли и КФН? Въпрос на доверие бих казал, а не на норми.
                Умната, че Банев не му минаха едни "отписвания" в одитирания за 2007. Да не остане някой неприятно сюрпризиран в края на 2008.

п.п. не е препоръка за покупка или продажба на тези акции
                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• правата лесно може да се сметне на каква цена биха се търгували
                  ако са на 1 ст по купи си още права и си увеличи дела по 1 лв акцията

Коментар

• :35:
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от richar
                      Човека е прав в случая, нали увеличението е с права, ако искаш записвай, ако искаш продай си правата и и ще си компенсиран че ти е спаднал дела в капитала
                      vaobste ne e prav..... celta na uvelichenieto beshe da go izduhat minority.
                      pri coeff 1:9 na hiliada aktsii triabva da vkarash oste 9k za da ne dilutenesh, a pravata sigurno ste si gi prodadesh na 0.01lv taka che ili vkarvash na vseki 1000 aktsii po oste 9k ili go du@ash.

Коментар

• Човека е прав в случая, нали увеличението е с права, ако искаш записвай, ако искаш продай си правата и и ще си компенсиран че ти е спаднал дела в капитала

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                          Цветослав Цачев, ръководител "Анализи", "Елана трейдинг"

След като всеки инвеститор, независимо от броя на акциите му, има право да участва в увеличението и ще получи пропорционален дял от новите акции по 1 лев, тогава е абсурдно да се говори за нарушаване на интересите му. Всеки акционер ще запази дела си в компанията, която при равни други условия ще има 50 млн. лв. повече капитал.

abe ti maloumen li si?
                          Хайде сега да си спомним колко беше анализът на Елана за цената на акция на Полимери. Като са се продали и свирка ще му завъртят.

Коментар

• Цветослав Цачев, ръководител "Анализи", "Елана трейдинг"

След като всеки инвеститор, независимо от броя на акциите му, има право да участва в увеличението и ще получи пропорционален дял от новите акции по 1 лев, тогава е абсурдно да се говори за нарушаване на интересите му. Всеки акционер ще запази дела си в компанията, която при равни други условия ще има 50 млн. лв. повече капитал.

abe ti maloumen li si?

Коментар

Банев ви направи на маймуни, а вие му купувате оаканите акции!?
                              Хората когато купуват дял в комания искат да знаят какво мислят мениджърите за развитието 10 години напред, а вие не знаете Банев с какъв акъл ще се събуди утре. Ако го питате и той не знае :-)
                              Рисковано е според мен - прилича ми на намаляващо Фибоначи :-)
                              А.G. те хората показаха какво мислят занапред и не само показаха ами действат!!!
                              Прочети внимателно този документ
                              http://www.dker.bg/reports/rep_477.pdf

,а след това виж и решението на ДКЕВР-точка 227
                              http://www.dker.bg/licenses.htm

Не смятам да ти обяснявам предимствата да си енергийно независим като голям производител и не само това ами и да произвеждаш ел. и топлоенергия.
                              Също така ми прави и голямо впечатление кой им е лизингодателя при покупката на оборудването, а бъди сигурен че те не дават кинти за глупости.Прибави и последните новини за кредитната линия от 300 милки(разбира се ако може да се вярва на независимата българска преса, но това ще се разбере със сигурност след ОСА), прегледай внимателно и отчетите им, и решавай сам за себе си какво да правиш, а не по такъв груб начин да натрапваш мнението си(което между другото аз го възприемам като препоръка за търговия с ЦК)

Горенаписаното не е препоръка за търговия с ЦК!!! Аз притежавам акции на Полимери АД

Коментар

Банев ви направи на маймуни, а вие му купувате оаканите акции!?
                                Хората когато купуват дял в комания искат да знаят какво мислят мениджърите за развитието 10 години напред, а вие не знаете Банев с какъв акъл ще се събуди утре. Ако го питате и той не знае :-)
                                Рисковано е според мен - прилича ми на намаляващо Фибоначи :-)
                                просто някои инвеститори се поддадоха на силно негативната кампания срещу акцията и мажоритаря, а той не се е сменял от години!
                                при тези скъпи кредити се търси начин за най-изгодно финансиране!

имам POLIM и коментара ми не е препоръка за търговия
                                п.п. когато спомена "ЦСВ" -то иде реч за старата мома от Враца - пишеща под ник "Цар Симеон Велики"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X