Nicola видях за 500 бройки в ДЗИ, внимавай много с тази позиция т.к. тя е подобна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Разбирам те но колкото и да гледам отчета както е направен е добър, даже много добър. Наистина обаче остават опасения за достоверността му. Времето ще покаже успех ти желая.
Коментар
-
Kole, moje bi ti se struvat gluposti, no vremeto 6te pokaje. Mnogo hora gi gledat tezi ot4eti, no malko hora vijdat kakvo se krie zad cifri4kite i obqsneniqta v tqh. Obiknoveno gleda6tite gubqt ili pe4elqt s kusmet. A vijda6tite sa ot drugiq otbor. Az mislq, 4e i ti si ot su6tiq otbor, 4eteyki drugi tvoi mneniq i te uvajavam.
A kakvo to4no vijdam - ot tova pe4elq i zatova ne bih go spodelil sus vseki tuk.
I da ne zabravqme, 4e vijdaniqta na vsi4ki kolegi tuk sa prognozi, a ne obe6taniq. A na men mi e hubavo, 4e za sega moite se sbudvat.
Ni6to li4no.
Коментар
-
Anton Chigurh
gateway, ма и ти говориш едни глупости. Печалбата е нарастнала от приходи от продажба на продкуския която до момента е 7899. Някаде да виждаш продажба на ДМА? Какво гледаш в тези отчети? Били ни казал от каде е нарастнала печалбата?
Коментар
-
увеличението на ДМА с 13000хил. e от "Реинтегрирани преоценки", а не от придобиване.
вижте постинга на Nicky за МСС по-надолу.
сполай ви.
p.s. м/у другото бих се радвал и другите дружества да отразят реалните ДМА по пазарни цени (особено за туристическите такива). но това си заслужава отделна тема.
Първоначално изпратено от NikolaДобре де ще видим тези машини от каде са се появили аз проверих до 2003 година не виждам никаде такъв разход за придобиване на ДМАл Както и да е според вас до какви нива ще скочи цената ако въобще скочи?изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Anton Chigurh
Добре де ще видим тези машини от каде са се появили аз проверих до 2003 година не виждам никаде такъв разход за придобиване на ДМАл Както и да е според вас до какви нива ще скочи цената ако въобще скочи?
Коментар
-
:-)
"Мушоци,мушоци..." ;-) ...ако знаехте кой ви нарича така щяхте да знаете и какво означава - каквато и да е "печалба" в отчета ;-)
...остава да кажете,че очаквате и дивиденти,като има печалба, ми мечти,мечти ;-)...феновете от Берое ;-) по-добре от вас знаят какво да очакват до края на годината ... :-) ;-)
...слушайте kif, на мен темата не ми е интересна ;-) :-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
Коментар