IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полимери АД (51P / POLIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря, непременно ще знам
    (Макар че теория на операциите почти с това се занимава грубо казано)

Коментар

• хахахахахахахахаха моляте бе АЛФА........ да знаеш че между инвестирането и решаването на задачи няма нищо общо.

Коментар

• Като тежка гемия се клати POLIM-a и много лека полека слиза надолу (макар че съсвем не ми се иска)

Коментар

• не съм срещал нищо за POLIM. Явно на БФБ, като рекламата на Глобул, "тренда е яко надолу".

Коментар

• Някакво инфо да имате? Темата позамря. Днес беше много интересно.

Коментар

• Да, повечето вярват на какви ли не други глупости, повечето от които анонимни, но на отчети не вярват! И така се набутват много повече, отколкото ако вярваха на отчетите!

Коментар

• Ако 50% от хората които пазаруват своите акции на база фундаметален анлиз направят един DuPont за последните няколко години цената ще си стигне счетоводната стойност бързо. Истината е че повечето хора не вярват на тези отчети и за това цената не мърда.

Коментар

• Аз вече на два пъти печеля от тх.Сега не съм вътре.Ще изчакам малко.

Коментар

• просто си работи и чака да му изгрее звездата,опитай да не вдигаш шум,дано да падне около общото униние - да може да позаредим още по-тънко.....

Коментар

• Някои знае ли какво става с POLIM?
                      Лешояда е търпелива птица

Коментар

• и на мен ми дойде вътрешно ДЗИ Банк

за отчета не желая да коментирам

между другото току що си направих труда да разгледам членовете на съвета на директорите на Полимери, АКБ и всички фирми, в които Холдинга до скоро имаше мажоритарен дял - много странно - доста голямо съвпадение има на имената - бих казал горките акционери на АКБ

Пример:
                        от Справка №8 отчет на АКБ

14. "Костенец ХХИ" АД 12 5.12% 12087
                        Система на управление: Едностепенна
                        Управляващи
                        Физически лица
                        Име Орган Длъжност
                        Евгени Тодоров Тотев Съвет на директорите Изпълнителен директор
                        Николай Йорданов Банев Съвет на директорите Председател
                        Павел Иванов Хайтов Съвет на директорите Зам. председател

3."Елма" АД 11 1.52% 13000
                        Управляващи
                        Физически лица
                        Име Орган Длъжност
                        Александър Христов Събчев Съвет на директорите Член
                        Валентина Пеева Радкова Съвет на директорите Член
                        Видьо Енев Георгиев Съвет на директорите Член
                        Николай Йорданов Банев Съвет на директорите Изпълнителен директор Руси Стойнов Конов Съвет на директорите Член
                        Станимир Ценов Бързашки Съвет на директорите Член
                        Стефан Петров Досев Съвет на директорите Член
                        Тодор Петков Енев Съвет на директорите Член

АКБ Корпорация
                        Управляващи
                        Физически лица
                        Име Орган Длъжност
                        Анна Димитрова Главинова Съвет на директорите Член
                        ВАСИЛКА ИЛИЕВА СТЕФАНОВА Съвет на директорите Член
                        КАЛИН СТЕФАНОВ СУТЕВ Съвет на директорите Член
                        Сотир Стоянов Илиев Съвет на директорите Изпълнителен директор
                        Юридически лица
                        Фирма Седалище Представляващ Орган Длъжност
                        АКБ-АКТИВ АД Сотир Стоянов Илиев Съвет на директорите Изпълнителен директор
                        ФОРЕСТ ГРИЙН 2003 Стефан Петров Досев Съвет на директорите Зам. председател
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Киф , и какво ти е мнението за отчета?
                          прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            Nicola видях за 500 бройки в ДЗИ, внимавай много с тази позиция т.к. тя е подобна
                            Повечко са обаче и са на достатъчно ниски нива пазарувани...
                            Точно тези две позиции ми бяха останали да изчистя..... Полимера чакам за развитие да ги шитна на 6. Обаче ДЗИ банк не го очаквах.... лошо влезна.

Коментар

• Първоначално изпратено от vasilevich
                              А от твоите писания именно числата подлагаш на съмнение.
                              Нали разбираш , че ако те не са верни се носи наказателна отговорност дори и в България :-)
                              точно днес да кажеш подобна глупост
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• gateway , говориш глупости , разбира се ,че има разлика в това да "виждаш" и да "гледаш" финансови отчети , но и при единия и при другия случай числата са едни и същи .
                                А от твоите писания именно числата подлагаш на съмнение.
                                Нали разбираш , че ако те не са верни се носи наказателна отговорност дори и в България :-)
                                А иначе оценката ми според анализа на счетоводните отчети e супер.
                                прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

Working...
                                X