Първоначално изпратено от vasilevich
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
Vasilevich, лично аз мисля че продаването може да се проточи по-дълго, а може и да са се наотказали вече, при тях сигурно няма. Относно цената на хипотетичото търгово - ако е 6 лв, сам решаваш дали да купуваш или да продаваш. Ако сега имам акции на ПОЛИМ бих изчакала (за съжаление нямам обаче). При разните сценарии обаче поне няма да си на загуба. (А между другото в началото Банев се опита да го продаде на цена 8 и нещо на акция, но не се намери кой да го купи)
Коментар
-
Anton Chigurh
Ако след 1-2 месеца се продаде предприятието цената ще е 5.5-6 лв ами още не мога да ти кажа дали ще продавам това зависи от много фактори, купувача (Български или Чуждестранен), както и от отчета за q2 на 2006. и тн. Предполагам се занимаваш с корпоративно право? Поправи ме ако греша. :wink:
Коментар
-
Никола , искам да те питам нещо.
На извънредното събрание на АКБ , която притежава 60% от капитала на ПОЛИМ , се взе решение да се прададе делът в ПОЛИМ.
Ако да речем след месец - два се продаде на стратегически инвеститор , той трябва по закон да отправи търгово към другите акционери.
И цената на търговото е средно претеглена през последните 3 месеца
т.е. около 5-5.5 лв. за акция.
Какво ще направиш?
Ще продадеш или ще чакаш дивиденти от непублично дружество?прекалените страх и алчност не са добри съветници
Коментар
-
Anton Chigurh
Отчета яено е добър. :wink:
Коментар
-
Anton Chigurh
Тук ще има най-много голове.
Коментар
-
Anton Chigurh
Гледате ли мача?
Коментар
-
Anton Chigurh
Но комент.
Коментар
-
Stiga tolkoz spekulazii Brain i Nikola,daite da se hvanem za ne6to o6te ot zarodi6 i da prosledim kak se razviva pri tova s prisa6tata si krasota.Az zalagam na turizma, koito spored men 6te e nai dobroto re6enie na upravlqva6ite.Za6toto Balgariq ima v po4vata si "zlato",koeto trqbva da se izpolzva a osven tova nqmame "dobri" bg firmi koito biha mogli da uprajnqvat loby v ikonomi4eki aspekt,koito 6te reflkektira v politi4eski i daje tuk 6te e mn po-qsno izrazen kato rezultat.Napraviha ni ikonomi4eski super zavisimi i otgovor na tova kak da si palnim haznata e turizma.ottam mogat da doida i pari za po "6iroka politika",koqto 6te e izgodna ikonomi4eski.no za sajalenie tova sa misli mn navatre v moreto a i dori da promenqt ne6to 6te e v dosta dlgosro4en plan,tai kato politika na pravielstvoto sega ne otgovrarq na tozi plan.v po kratkosroren plan zalagam na predpriqtiq,koito imat dobri jelezopatni vrazki.vie nakade mislete 4e 6te ni otvee vqtarat.Daite kratkosro4no nqkoq ideq 4e mi trqbvat pari
Коментар
Коментар