If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не следя чак толкова изкъсо,но тук не се ли изсипват обратно изкупените от БНЕБ акции ??
Трябва да се проследи нивото на изкупените акции в консолидираните отчети. Но, ако твоята теза е вярна, това ще повиши кеша на БНЕБ и държавата може да поиска да изплати междинен дивидент, ако на есен го е закъсала с бюджета.
Няма как да е над 8, тук, както и в други позиции имаме упорит продавач с дълбоки джобове, а пазарът ни е много тънък. Импулс ще има, ако дивидента не е според очакванията, а по-височък.
Виждам аз, че има продавач, но се надявам да ми падне малко свободен кеш, за да си купя, преди да са излезли отчетите.
Не знам дали пропускам нещо, или другите грешат, но за мен тук цената отдавна трябваше да е над 8 лв. Хубавото е, че доста си накупих тук, а лошото, че нямам кеш да добавя. Да видим другия месец какво ще предложат консолидираните отчети и поканата за общо събрание.
Няма как да е над 8, тук, както и в други позиции имаме упорит продавач с дълбоки джобове, а пазарът ни е много тънък. Импулс ще има, ако дивидента не е според очакванията, а по-височък.
Не знам дали пропускам нещо, или другите грешат, но за мен тук цената отдавна трябваше да е над 8 лв. Хубавото е, че доста си накупих тук, а лошото, че нямам кеш да добавя. Да видим другия месец какво ще предложат консолидираните отчети и поканата за общо събрание.
Най-вероятно клиент на Карол, който гони брой сделки и среден размер, за да получи по 0.50 лв. на сделка отстъпка от комисиона. Не помня какви точно бяха условията - никога не съм имал нерви да се занимавам с тези 50 ст., но имаше нещо такова в тарифата им.
Странна поредица от 8 сделки по 112 парчета..?!
Ама добре оборота върви разчистваме тапата към върха ;-))
Най-вероятно клиент на Карол, който гони брой сделки и среден размер, за да получи по 0.50 лв. на сделка отстъпка от комисиона. Не помня какви точно бяха условията - никога не съм имал нерви да се занимавам с тези 50 ст., но имаше нещо такова в тарифата им.
Коментар