IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сесии Промоции!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е,че не е ли вярно?!

Коментар

• Чудех се кой беше обещал че няма на къде да връщат цените на акциите ;-))))))))))))))))))
      Приемете го с усмивка.
      Първоначално изпратено от THE TRADER
      Те цените на акциите просто няма накъде да връщат вече !

Коментар

• ВСИЧКИ ЧАКАТ ДА СЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ НА АКЦИЙТЕ С 3-5% И ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ДА ПРОДАВАТ, КАК ДА СЕ ВДИГНЕ ..... ТЪРПЕНИЕ ТРЯБВА, ТЪРПЕНИЕ...........color=blue][/color]

Коментар

• Май ще обръщаме палачинката...............

Коментар

• Според мен това е закономерна, но временна корекция на тренда - твърде дълго запази низходящо движение. Много трейдъри губят пари, като реагират на подобни изменения. Корекцията може да свърши в края на седмицата, после пак сме надолу. Е, ще ми се да греша...
            Аз лично избирам ските пред търговията тая година. Там поне движението в низходяща посока колкото е по-бързо - повече приятни емоции доставя...
            Весели празници и другата година да е по-успешна за всички.
            Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...

Коментар

• Колеги следвайте тренда.
              Тренда сега е яко надолу!!!!!!
              МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Промоции или не- слагам край на търговията за тази година, защото пазарът е на автопилот. Весели празници на всички!

Коментар

• Те цените на акциите просто няма накъде да връщат вече !

Коментар

• Край на промоциите.Холдингите поведоха хорото.

Коментар

• Какво става със промоциите?

Коментар

• в последните две сесии се забеляза като че ли промоциите поприключват. като конкретен повод за обръщане на тредна аз намирам тази новина:

Европарламентът потвърди подкрепата си за членството ни в ЕС през 2007 г.
                        DNEVNIK.BG 15/12 - 14:53 ч.

Европейският парламент потвърди днес подкрепата си за приемането на България и Румъния в ЕС на 1 януари 2007 г., но подчерта, че това ще зависи от напредъка им, предаде БТА.

"Парламентът гласува балансирана резолюция по доклада за напредъка на България", каза от Страсбург депутатът от Коалиция за България и български евронаблюдател Евгени Кирилов.

Като цяло, гласуването на 16-те поправки по доклада на Джефри ван Орден е протекло благоприятно.

“За жалост, единствено поправката на групата на Зелените срещу предложения гъвкав подход спрямо АЕЦ "Козлодуй" мина само с два гласа повече”, каза Кирилов.

Гръцкият депутат Гиоргос Димитракопулос и трима депутати от групата на Зелените/Европейски свободен алианс, внесоха поправки срещу "гъвкавия подход", предложен от докладчика за България Джефри ван Орден относно малките реактори на АЕЦ "Козлодуй".

п.с. Приемането на европейския бюджет пък и новина от събота чийто ефект ще видим от утре

Коментар

• Аз поглеждам и към GKZ

Коментар

• Хайде на промоциите :-)... бонгото сега е в КЗ ;-) вчера яко си напазарих на 50%, днес малко отгоре ;-) :-) ;-)

:-)
                            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Kato,4e li se pojaviha bikovete pri DOVUHL

Коментар

• Ясно, Иво, ясно...Всъщност това ми беше, може би и целта. Сега приеми искрените ми извинения.
                                Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

Working...
                                X