Е,че не е ли вярно?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сесии Промоции!
Collapse
X
-
Според мен това е закономерна, но временна корекция на тренда - твърде дълго запази низходящо движение. Много трейдъри губят пари, като реагират на подобни изменения. Корекцията може да свърши в края на седмицата, после пак сме надолу. Е, ще ми се да греша...
Аз лично избирам ските пред търговията тая година. Там поне движението в низходяща посока колкото е по-бързо - повече приятни емоции доставя...
Весели празници и другата година да е по-успешна за всички.Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...
Коментар
-
в последните две сесии се забеляза като че ли промоциите поприключват. като конкретен повод за обръщане на тредна аз намирам тази новина:
Европарламентът потвърди подкрепата си за членството ни в ЕС през 2007 г.
DNEVNIK.BG 15/12 - 14:53 ч.
Европейският парламент потвърди днес подкрепата си за приемането на България и Румъния в ЕС на 1 януари 2007 г., но подчерта, че това ще зависи от напредъка им, предаде БТА.
"Парламентът гласува балансирана резолюция по доклада за напредъка на България", каза от Страсбург депутатът от Коалиция за България и български евронаблюдател Евгени Кирилов.
Като цяло, гласуването на 16-те поправки по доклада на Джефри ван Орден е протекло благоприятно.
“За жалост, единствено поправката на групата на Зелените срещу предложения гъвкав подход спрямо АЕЦ "Козлодуй" мина само с два гласа повече”, каза Кирилов.
Гръцкият депутат Гиоргос Димитракопулос и трима депутати от групата на Зелените/Европейски свободен алианс, внесоха поправки срещу "гъвкавия подход", предложен от докладчика за България Джефри ван Орден относно малките реактори на АЕЦ "Козлодуй".
п.с. Приемането на европейския бюджет пък и новина от събота чийто ефект ще видим от утре
Коментар
Коментар