IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Много важно е какъв ще бъде консолидирания отчет за 9-месечието!

    Аз лично очаквам запазване на ръста от Q2, а защо не и повишение!
    Цената спокойно може да стане 20.00 при изнасянето на отчетите!

    Имам акции

    Коментар


    • Дайте да не раздуваме темата, че и без това и КФН и Прокуратурата на РБ нехаят, за това какво става на капиталовия ни пазар, с парите на спестители и осигутени лица....съгласни ли сте?

      Коментар


      • - Топливо АД е търговско дружество със 60-годишна история и добре разработената мрежа от.............

        BankOfLame , добре звучи всичко това , ....ама имам някакво усещане че , на нашата борса има модерни и не толкова модерни компаний !?
        Явно би могло да има сериозно движение на североизток , но кога ли ще дойде модата тук ? Наема си се някои да даде прогноза за края на 2007 г. Мерси за инфото .
        Успех на всички тук !

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Investorrr
          BankOfLame, прав си, всичкото си е така ) Мога да ти направя подобен анализ за ПДНГ, но пазарът в БГ, в момента е в най-дебилната си и престъпна фаза, и растат в пъти компании, които не струват и нямат фундамент )) Това е истината ) Ако някой примерно ми каже, че Монбат заслужава да струва повече от Петхл, ще се смея много )) Но това е пазарът в БГ, дебилна история и ПРЕСТЪПНО управление на чужди капитали - на осигурени лица и на спестители, от страна на портфолио мениджъри на ДФ и пенсионни фондове )
          Напълно съм съгласен, само да допъня че където е влязъл Капман стават мега яки балони - дружество за акумулатори - 300 млн. евро - смех, смех, смех
          А за ПЕТХЛ си прав - очаквам таргет от около 22 към Коледа, а защо не 25
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Investorrr мисля че те яд на акцията (за цената де че малко поскъпна лятото) не че мен също не ме е яд, дори ги бях разпродал но след извесно време размислих и хоп пак, дано не се разочаровам пак, пък и гледам има и доста напор вече.

            Както се пееше в една песен "Дано Дано Дано, до всяко добро същество застане поне още едно Дано Дано Дано".
            Пояснение: (засега не е бат Бедо съществото за другите ще видим).
            Не се бъзи-кай !!!

            Коментар


            • Я пратете и Дау на прокурор в момента е 14080 нов рекорд.
              Всеки ход е грешен!

              Коментар


              • Investoree, няма какво да ги съдим портфейлните менажери, те имат малко по други грижи от дребния инвеститор с ограничен капитал. Действително има при някой ръстове смущаващи неща, но те се откоригират. Да речем BTC беше над 11.50, като се чу за сделка на 10.70 и замръзна цената, при Сибанк, отиде над 140, като се чу за сделка на 110 лв. отиде си там. Малко по рано с Енергия търговище, избяга над 100 лв., после дойде търгово към 49 мисля беше (не знам какво стана по-нататък).
                Това му е интересното на пазара че има най-различно мислещи (прав си за Елхима), не знам дали си следил за "Ticha" там стана една лудница, при лоши резултати. Сигурно има и много такива, но ще спирам, защото излезаме от темата и отиваме в приказака за надценените др-ва.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от BankOfLame
                  Някои факти, предопределящи long term развитието на дружеството. първи и последен безплатен анализ!


                  - Топливо АД е търговско дружество със 60-годишна история и добре разработената мрежа от газостанции, 200 магазини и складове в цялата страна, което осигурява на компанията сериозно предимство на пазара за течни горива, строителни и отоплителни материали.
                  ръстът на строителството продължава, инфраструктурата тепърва ще бъде модернизирана, лятото е най-добрият сезон за продажба на строителни материали. Строителните и отоплителни материал са доста доходни, Докато цената на течните горива е основният фактор намаляващ рентабилността на дружеството, но цената на газта се повиши 9,2%,

                  - ЛАКПРОМ АД е една от водещите фирми за производство на лаково бояджийски продукти в България с над 80-годишна история. Производствената гама обхваща алкидни и епоксидни смоли, бои, лакове, грундове, лепила, специални покрития и разредители за строителството, машиностроенето, транспорта, мебелната промишленост, енергетиката.
                  Основен конкурент на Оргахим Русе. Дружеството е специализирано в индустриалните бои, където са големите количества. Затова делът при малките продажби е по-малък. Силно обвързано със сектор строителство

                  - Новотел “Пловдив” е луксозен хотелски комплекс, с категория пет звезди. Открит е официално на 27.07.1977 г. Той е част от международната туристическа верига Accor (една от най-големите хотелски вериги в света).
                  - Хотел "Гларус" е разположен в непосредствена близост до плажната ивица на най-големия и красив южен черноморски комплекс “Слънчев бряг”.
                  - Хотел “Искър” е най-новата инвестиция в туризма за Синергон холдинг. Той се управлява от дружество новотел “Пловдив”.
                  - Хотел “Европа” е pазположен е на т.нар. "първа линия" в курорта "Слънчев бряг" АД, в непосредствена близост до плажната ивица.
                  Партньори и туроператори са Neckermann, TUI, ITS, CN, "Балкантурист", "Болкан холидейз сървисиз", "Партнер". Прогнозите са че България ще направи двоен ръст на приходите от туризъм до 2013г.

                  - Мелничният комбинат “Петромел” е с машини и съоръжения на световния лидер в зърнопреработването - немската фирма BUHLE. Тук се произвежда изключително фино брашно, което автоматично се пресява през 82 сита с диаметър на мрежата до 140 микрона. Към мелницата принадлежи и зърнобаза в Лом с обща площ 10 дка и капацитет за съхранение на 10 000 тона зърно.
                  Спомнете си само какво се случи с Химимпорт при новината за придобиването на Бек Интернешънъл АД и Зърнени храни – Вълчи дол. За последната година световната цена на зърното се е повишила с 59%. През тази година в България са произведени 2,2 милиона тона пшеница, на денонощие в "Петромел" се преработват 90-100 тона зърно, от които се получават 60 тона брашно. Мелницата работи без прекъсване, със 100% натоварване за годината.

                  - Премиер-Плевен, е мебелно предприятие, с над 60-годишни традиции. Специализирано е в производство на спални комплекти и единични изделия. Дружеството предлага спални комплекти в цялата страна и поддържа делови контакти с всички мебелни къщи в големите градове. Доставя дървена дограма и врати за складовете на “Топливо” АД.
                  Секторът е много перспективен, сравнителен анализ – YAVOV. Обвързаност със складовете на Топливо

                  - Светлина АД, град Сливен, е единственият производител на български лампи. Дружеството произвежда над ш00 вида изделия с търговската марка “Светлина” за българския пазар и “Оптилукс” за международните пазари. Обвързаност със складовете на Топливо

                  - Петър Караминчев АД произвежда и предлага на вътрешния и външните пазари широка номенклатура от изделия, предназначени за строителството, промишлеността, селското стопанство и бита. Изделията с марка "Петър Караминчев" АД намират добър прием в развитите европейски страни и Близкия изток. Традиционни партньори са фирми от Германия, Холандия, Турция, Югославия, Македония, Босна, Казахстан, Армения, Грузия и др.
                  Ключово предприятие в структурата на холдинга, което започва съживяването си след сключен договор за заем със Синергон холдинг за 4 млн. лв.

                  - Шамот АД гара Елин Пелин е най-големият производител у нас на шамотни огнеупори. Обвързаност със складовете на Топливо

                  - Балканкерамик АД Гр. Нови Искър е единственото предприятие в софийския регион, което произвежда бетонови керемиди и керамични тухли - единички и четворки. Обвързаност със складовете на Топливо


                  R - по материали от investor.bg, synergon.bg и google.com

                  не е препоръка за инвестиционно решение

                  Interesen analiz, kakva ti e target cenata kum kraia na godinata?

                  Коментар


                  • Откакто започна да пращаш масово хората на прокурор.
                    Всеки ход е грешен!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Investorrr
                      Първоначално изпратено от Юнак
                      Май ти си за прокурор.
                      Ти да не се засегна нещо )
                      STOP THE CRAP

                      Po temata molia

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Юнак
                        Май ти си за прокурор.
                        Ти да не се засегна нещо )

                        Коментар


                        • Май ти си за прокурор.
                          Всеки ход е грешен!

                          Коментар


                          • Не аз ще съдя. Спокойно има си хора за тази работа. Франки, не се излагай, ти поне си с интелигентност, доста над средната. Чакам още малко да набъбнат цените на някои компании ))) Да видим дали ще се усетят. Нима това, което става с Елхима последните три дена не е за прокурор, при условие - ако е така, че главните действащи лица са институционални инвеститори, купуващи с ЧУЖДИ ПАРИ ) То да е само това ))

                            Коментар


                            • Investre, te BG fondovete sa edni ot nai-dohodonosnite

                              Kato zagubqt parite na investitorite togava da gi razsledvat, ne moze da sudish horata, che ne investirat v kompaniite, v koito ti si vlqzul ...

                              Коментар


                              • С нетърпение очаквам да чуя за образувана прокуроска проверка срещу портфолио мениджър на пенсионно дружество или на ДФ. Все пак на тези хора им се доверяват лично да управляват много сериозни суми - станаха такива в последната една две години, и никой не им търси сметка как ги управляват. Нещата излизат извън контрол. Впоследствие след години, последствията ще бъдат много тежки, някой трябва да носи отговорност.

                                Коментар

                                Working...
                                X