Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеXY, надявам се да разбираш, че ти си купуваш акции, а не активи. Както и че цената на акциите зависи основно от търсенето и предлагането на тези акции, а не от цената на активите. И че Бедо има много причини и начини да не сподели с теб ползите и печалбите от активите.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеXY, надявам се да разбираш, че ти си купуваш акции, а не активи. Както и че цената на акциите зависи основно от търсенето и предлагането на тези акции, а не от цената на активите. И че Бедо има много причини и начини да не сподели с теб ползите и печалбите от активите.
Коментар
-
Ще видим
Активите са близо 400 милиона, счетоводната стойност е мнооого по-голяма от капитализацията от 37 милки . Въпреки загубата свободните парични потоци са положителни и дружеството има сравнително ниска задлъжнялост. Аз лично, мисля да си купя още акции, особено про спад на цената ...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМи що ме питаш мене, питай бедо!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекак според теб ще е загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеИзвини ме, само да те питам какви очаквания имаш за консолидираната загуба?!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНЕконсолидирана печалба от 14 милиона, а целият холдинг се оценява от борсата на около 37 милиона !!! И това ако не е подценена позиция ...
Днес отворих стартова позиция и чакам да добавя още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНЕконсолидирана печалба от 14 милиона, а целият холдинг се оценява от борсата на около 37 милиона !!! И това ако не е подценена позиция ...
Днес отворих стартова позиция и чакам да добавя още...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеХубаво че цветната мечка не ме послуша га и хортувах да си купува тук, че иначе кво ще остане за мен.Кобузче -чедо давай да купуваме тук преди да са ни усетили чуждоземците ,че ако се усетят нищо чудно да започнем да се радваме дори когато си купуваме хартии тук по 4 лв.Май ще трябва да вдигна заплатата на личния ми оракул-много познава.
Ни е препоръка за покупко продажба ..особенно за чуждите БАМКИ
Коментар
Коментар