Хосе, моята прогноза вече е написана и ще я коментираме по-обстойно като мине увеличението на Синергон. Сравнението с Топливо е само дотолкова, доколкото при всяко едно увеличение на капитала на което и да било дружество цената пада в резултат на увеличеното предлагане и в тази връзка много ми е интересна логиката на някои, че цената щяла да се вдигне точно при увеличеното предлагане. Тогава сигурно цената трябва да пада при намалено предлагане и същото търсене.
Всъщност аз очаквах ти да се включиш по-скоро по темата "Топливо". Там също направих една прогноза преди седмица точно в разгара на еуфорията, с която никой не се съгласи, но до сега тя се сбъдва 100%:
От тогава повече по темата Топливо не се коментира, всички специалисти и оракули, прогнозиращи покачване по левче на ден изчезнаха. Много е хубаво да се правят прогнози, но по-интересно е кои от тях се сбъдват действително.
Всъщност аз очаквах ти да се включиш по-скоро по темата "Топливо". Там също направих една прогноза преди седмица точно в разгара на еуфорията, с която никой не се съгласи, но до сега тя се сбъдва 100%:
Първоначално изпратено от La Costa за Топливо на 30 ноември
Коментар