Някой знае ли какво стана с тези дати за увеличението на капитала??? Пуснаха новината преди доста време, а конкретните дати още не са обявени...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Bobi75
бре бре бре бре бре
Коментар
-
Bobi75
едно от малкото добри позиции на БФБ.
ама видяхте ли какво стана днес. суууууупер.
анализаторите май прави ще излязат
не е препоръка!!!
Коментар
-
По принцип не обичам холдингите защото при тях обикновено се постига по ниска доходност отколкото с ракетите, ама те повечето ракети вече са пълни повече с въздух отколкото с гориво, а този фонд смятам има голям потенциал, така че от два дни си накупих значителен пакет (при цена 8,24 - 8,37 лв.)
Искам само да попитам има ли някой представа във този форум за конкретните намерения на мениджмънта как ще инвестира 30 милиона от увеличението на капитала. Честно казано разучих детайлно отчетите на холдинга, притежаваните от него предприятия, историята на холдинга, собствениците и управителите в Дакси и определено съм обнадежден за бъдещето му. Единствено както казах не ми станаха ясни конкретните инвестиционни намерения. ако някой ги знае или предполага аргументирано - пишете.
Коментар
-
Ами да, тук според мен няма никаква опасност от създаване на балон, подцененост към момента, ликвидност, доказал се мениджмънт, управляващо дружество, договорни фондове, силен фундамент, големи възможности занапред и т.н. За 2007 дубъл по тази позиция.
Притежавам акции. Не е препоръка за покупко-продажба.
Коментар
Коментар