IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • vhk, поне един от този форум подкрепя ли възгледите ти? Много ми е интересно ако има такъв да каже. Дори не мога да разбера защо продължаваш да пишеш. Всички разбрахме позицията ти. ОК, не си купувай от тези акции. Благодаря за загрижеността все пак!

    Коментар


    • [quote="vhk"]
      Първоначално изпратено от Investorrr
      Добре , много хора пишат лоши неща тук, значи може да се очаква, че ще има голям интерес към правата на аукциона, както и после към акциите..[/quoteЗа 9г. синергон са раздали общо 40ст. дивидент а са правили 2 увели4ения на капитала сега предстои трето .На практика дават жълти стотинки като дивидент а прибират милиони за нови акции. Е това си е 4иста далавера за мажоритаря но за дребния инвеститор ще останат обещанията сега и оправданията в бъдеще защо не са изпълнени предните обещания.Нищо ново под слънцето.
      VHK - не ме разсмивай с тез глупости за дивидента. Направо ме сцепи от смях. Ти да не инвестираш според дивидента? Май не си в час нещо. По скоро си изтървал влака преди година.

      Коментар


      • [quote="Investorrr"]Добре , много хора пишат лоши неща тук, значи може да се очаква, че ще има голям интерес към правата на аукциона, както и после към акциите..[/quoteЗа 9г. синергон са раздали общо 40ст. дивидент а са правили 2 увели4ения на капитала сега предстои трето .На практика дават жълти стотинки като дивидент а прибират милиони за нови акции. Е това си е 4иста далавера за мажоритаря но за дребния инвеститор ще останат обещанията сега и оправданията в бъдеще защо не са изпълнени предните обещания.Нищо ново под слънцето.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Investorrr
          Костюмар, мисля, че не си прав, да сравняваш движението на акцията с миналогодишния тренд. Мога да ти дам точно три причини за това.
          Кажи ги.
          Според мен засега нещата се развиват като при предното увеличение. Цената големите я натискат надолу за да купят евтино права, от друга страна и тренда е надолу. Аз лично си записах правата и вярвам в тази позиция, че има потенциал.

          Коментар


          • Добре , много хора пишат лоши неща тук, значи може да се очаква, че ще има голям интерес към правата на аукциона, както и после към акциите..

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 1anti
              50 стотинки изглежда разумна цена за мен правата все пак ще се търгуват след 2-3 месеца..а тренда е надолу. успех на търга и умната
              Кое и е разумното като ще дадеш 7 лева на акция с номинал 1 лв. и с тези пари да си строят и обзавеждат офиси за братов4едите спа хотели за любовниците и да се возят на нови джипове мениджарите. Събудете се нашия национален герой е Бай Ганио !

              Коментар


              • 1анти, аукциона е в сряда

                Коментар


                • 50 стотинки изглежда разумна цена за мен правата все пак ще се търгуват след 2-3 месеца..а тренда е надолу. успех на търга и умната

                  Коментар


                  • Костюмар, мисля, че не си прав, да сравняваш движението на акцията с миналогодишния тренд. Мога да ти дам точно три причини за това.

                    Коментар


                    • Наборе - 100 права ти дават 30 нови акции. Ако правото ти е 1лв., новите акции ще ти излязат 10,33.
                      Лошото на аукциона е, че съвпадна с низходящия тренд на БФБ. Правата падаха през цялото време. Ще има ефтини права. Погледнете как се развиха нещата преди година при предното увеличение. Но Октомври ще има усмивки и за купилите права по 1,40. Дотогава обаче не очаквам нещо съществено като повишение.
                      Може би най-изгодно ще се окаже купуването на акции края на Август. Тогава отпускарите като ги напече слънцето продават по-ефтино и от бабите.

                      Коментар


                      • не 3.33 права са една нова акция, прават ги умножаваш по 0.3 и закръгляш...

                        Коментар


                        • Благодаря за изчерпатенлия отговор Investorr !!
                          Значи 3 права са една нова акция x1лв =3лв +7лв =10лв което е долу-горе пазарната в момента

                          Коментар


                          • Проста работа: колкото права купиш, като ги умножиш по 0.3 получаваш колко акции по 7 лв. можеш да запишеш, като закръгляш до цяло число, така че си сметни точно колко права ти трябват.

                            Като ги купиш правата, записваш акциите при посредника ти, там имат документите, и до началто на април трябва да си превел парите - по 7 лв. за записана акция. После записаните акции ги чакай най-рано след два месеца, горе долу..

                            Коментар


                            • Като се купя права после какво тябва да направя за да вляза и да имам акции? Каква точно е процедурата?
                              Извинете за глупавия въпрос ама още не съм много наясно с всичко ?
                              Може ли да го прочета от някаде?

                              Коментар


                              • Ти си като Han Krum, и той така , майтапя се...

                                Коментар

                                Working...
                                X