IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Човекът публикува цени към 97-ма година, не му се смейте, дава ценна информация за историческото развитие на стойността на парцелите в София. Иначе е весело, да.

    Коментар


    • Трудно е да се определи средната стойност на квадратен метър на терени над 10 декара. Цените в столицата варират от 30 до 250 евро/кв.м, показва проучване, изготвено по поръчка на Investor.bg.

      Най-скъпи са терените около аерогарата. Причината е, че тази част се очертава да бъде новият търговски център на столицата. По отношение на изграждането на промишлени помещения има възможност да се застрояват райони като Враждебна, Горубляне и Обеля. От посочените квартали най-скъпо се продава земята в района на Горубляне – 118 евро/кв.м.


      Инвеститори, които желаят да изграждат жилищни комплекси от затворен тип, трудно биха могли да намерят подходящи терени. В Дружба, Малинова долина и Младост се оферират по около 20-тина парцела. Цената на квадратен метър е близо 200 евро, което за част от предприемачите не е изгодно.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vhk
        Средни цени на терени над 10 декара в някои райони на София в евро/кв.м:

        Аерогара 267
        Бенковски 30
        Враждебна 59
        Горубляне 118
        Дружба 143
        Левски 37
        Люлин 140
        Малинова долина 178
        Младост 196
        Обеля 72
        Симеоново 168
        Суходол 65
        Требич 32
        Чепинци 40
        vhk, отдавна не съм се смял така

        Коментар


        • Средни цени на терени над 10 декара в някои райони на София в евро/кв.м:

          Аерогара 267
          Бенковски 30
          Враждебна 59
          Горубляне 118
          Дружба 143
          Левски 37
          Люлин 140
          Малинова долина 178
          Младост 196
          Обеля 72
          Симеоново 168
          Суходол 65
          Требич 32
          Чепинци 40

          Коментар


          • Абе цената на парцела ми е малко висока, но не знам какви са параметрите на застрояване. Иначе това е много скъпо, ако трябва да съм честен. Притежавам акции и не е препоръка за покупко-продажба на каквито и да било инструменти и активи

            а някой има ли идея къде точно е парцела. доколкото знам е на Малинов, а там гледах по телевизията преди няколко дни, определени лица са купили паркчето до деницата и щели да го застроят хубаво. даже и кмета на общината се възмущаваше.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от the mag
              Аз нямах акции ама от днес имам! Не, не съм на дъното ама съм доволен от нивото пък и ордера ми стоя 6 дена Моето анализче казва, че ще има пара тука, аз на себе си вярвам (е не че не съм се лъгал), пък ако пазара рече друго само да слезем под 9.55 пак ще лапам Та така, не казах много важни неща, просто нека народа с акции да знае, че още един калпак е в кюпа
              Брато, недей, че vhk много хора има да ни мисли с този ПЕТХЛ )

              Коментар


              • Да, няма ли някой софиянец от младост 1а да каже поне тази цена 1200еур. добре ли е зле ли поне.
                Не се бъзи-кай !!!

                Коментар


                • Аз нямах акции ама от днес имам! Не, не съм на дъното ама съм доволен от нивото пък и ордера ми стоя 6 дена Моето анализче казва, че ще има пара тука, аз на себе си вярвам (е не че не съм се лъгал), пък ако пазара рече друго само да слезем под 9.55 пак ще лапам Та така, не казах много важни неща, просто нека народа с акции да знае, че още един калпак е в кюпа

                  Коментар


                  • мерси, ценен подход, ше си чекам значи отчета - за по-сигурно имам акции, небързам

                    Коментар


                    • Не давам препоръки за покупка на акции. Препоръчвам да се четат и анализират отчети.

                      Коментар


                      • Inwestore, да купуваме ли още Синергони , какво те съветва будната гражданска съвест ?

                        Коментар


                        • Ама и вие, с това точене. По мои мои сметки, ПЕТХЛ управлява и има активи за над един милиард лева - повече от 18 мажоритарни участия в дружества, някои от които даже и имената им не знаем. Как мислите, ако мажоритарят иска да източва ПЕТХЛ, точно с набраните преди месец 30 млн. лв. ли ще почне и то баш на ОСА. Айде няма нужда И в същото време заявява че ще иска и още пари Не го подценявайте Бад Бедо

                          Коментар


                          • из интервюто с Бедо Доганян от преди няколко месеца


                            (Имате няколко проекта в областта на недвижимите имоти, а в същотно време казвате, че не искате да създавате АДСИЦ. Имате ли намерение в близко бъдеще да правите подобно дружество или не?

                            - Не, създали сме управляващо дружество и два договорни фонда. Засега ще се ограничим само в капиталовия пазар и инвестиции в ценни книжа. Ако създадем още един фонд, който да бъде в недвижимости, ще ни дойде много, нека първо да приключим едното и тогава.)



                            Но все пак нямаме още изложено становище относно икон. смисъл на покупката на терена.
                            _______________________________
                            Щедро сееш, едро жънеш.

                            Коментар


                            • vhk, купувам синергони всекакви и на под 5 лв. даже Да ти се намира нещо случайно , нещо от по 1,30 останало в скрина?

                              Коментар


                              • Ей го едно мое преположение, понеже едва ли става въпрос за източване на холдинга от мажоритарния му собственик, пред всички на ОСА. Не е това. Все пак такива парцели не се продават тука така и при такива сделки с имоти се действа бързо и решително, понеже друг ще те изпревари и си мисля, че имота е закупен първоначално от Омега Би Ди Холдинга, чрез може би нарочно отделно дружество Витошки имоти ЕООД, защото е трябвало да се действа бързо /все пак имота е Младост 1, не случаен кавартал, метро и т.н./, а както знаем ПЕТХЛ може да го купи, само след решение на ОСА.

                                Относно цената, не мога да коментирам, нека, някой от темата "Какво поскъпване очаквате на имотите" да каже дали са много 1 200 ЕУР на кв. м.

                                Коментар

                                Working...
                                X