Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеза мен продавач на 1.13 е фалирал субект без изход...жалко
Да я подпираме тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеМоже ли да ми кажеш що за субект би продал на 18 млн. маркет кап холдинг, който само за изминалите 3 месеца има 31 млн. лв. инвестиции в дъщерните си. Ама това е само за последните три месеца.
Аре моля ти се сериозно. Все още гледам сериозно тук.
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеСериозното ниво на съпротива тук според мене ще е около номинала
Не е препоръка за ПК на ЦК
Аре моля ти се сериозно. Все още гледам сериозно тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеза мен продавач на 1.13 е фалирал субект без изход...жалко
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСтатус и тук продават
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеИмаш предвид като пазарна капитализация ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз май да взема да издам една тайна, единственото от значение за цената на синергон е цената на топливо и колко струва дела на синергон в него.
Коментар
-
Апорт на вземанията от дъщерни в капитала на същите тези дъщерни дружества как ви се струва като практика?
Иначе аз очаквах да има печалба от получени дивиденти от дъщерни. Не виждам приходи от дивиденти или може бе те стават в следващия отчет.
за мен отчета е по скоро лош отколкото добър, но все пак при тази цена няма какво да се коментира въобще
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеКарай да върви, нали нямаш от тия артии
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение750 х печалба и 21 милиона капитализация наистина са близо, но само ако гледаш във вселенски мащабитърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/displayCompany.jsp?bul=121228499
Печалбата почти колкото капитализацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/displayCompany.jsp?bul=121228499
Печалбата почти колкото капитализацията.
Коментар
Коментар