И аз си понакупих, но мисля още малко да си купя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение0.95 е дънцето.
Аз съм си купил, вие си чакайте колкото искате
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ аз миналата година ги чаках на номинал,но тъй и не ги дочаках
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеАйде появиха се тролчетата ...да тролят Не бойте се нема стигне 20 стинки
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗначи ако смяташ че сега на 1,1 все пак риска е прекалено голям, то всъщност мислим еднакво
По конкретния въпрос за цената, изобщо не мисля. Така, че в случая не мислим точно в една посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеДа, защо не, Специално за теб, защо да не ги докара до 20 стотинки, за да си начешеш спекулатските мераци, но същевременно и да купиш без риск ...
O tempora o mores, кой го беше казал това, Цицерон или Ботев !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми при такъв мажоритар има вероятност и до 20 стотинки да стигне.
O tempora o mores, кой го беше казал това, Цицерон или Ботев !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеТука малоумието на продавача достигна безпределни стойности!
"Най-доброто наказание за неграмотността е бедността"!
Нека продава нещастника!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеТука малоумието на продавача достигна безпределни стойности!
"Най-доброто наказание за неграмотността е бедността"!
Нека продава нещастника!
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
Коментар