IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
    Аз допълних малко днес. За мен компанията поизостана. На съседната писта където бяга Топливо взе да се вдига темпото. За мен това е сигнал. Препоръките ми са с цел подобряване на връзките с инвеститорите. Благодаря за отговора на г-жа Дичева. Но има върху какво да се работи по сайта.
    Нека, нека. И тук и при топлото ще летим здраво скоро не го възприемайте като препоръка. хора със слаби сърца да не вземат никакви инвестиционни решения на база на гореизложеното. Авторът притежава права върху материала. Всяко копиране и разпространение, без разрешението на последния се преследва от закона.

    Коментар


    • Информация за консолидирания отчет за 2006 можете да намерите тук

      http://www.synergon.bg/103/news_item.html

      Коментар


      • - Промени в устава на дружеството: изменение на чл.12 от устава на дружеството, както следва: Въз основа на чл.196 от Търговския закон и разпоредбите на Устава, Управителният съвет е овластен в продължение на 5 /пет/ години, считано от момента на регистриране на настоящата разпоредба, да увеличава капитала на дружествто чрез издаване на нови акции до 100 000 000 /сто милиона/ лева, при спазване изискванията на ТЗ и ЗППЦК; ОС приема изменения и допълнения в устава на дружеството, съгласно предложения, внесени по време на общото събрание и приети от общото събрание.;
        Г-жо Динчева, ще ви бъда благодарен, ако внесете малко повече яснота защо беше променен устава на Синергон холдинг?
        С каква цел Управителният съвет е поискал от акционерите да бъде овластен да увеличава капитала не до 80 млн, а до 100 млн акции?
        Кога ще бъде следващото заседание на Управителния съвет на Синергон холдинг?

        Благодаря ви предварително!

        Коментар


        • Аз допълних малко днес. За мен компанията поизостана. На съседната писта където бяга Топливо взе да се вдига темпото. За мен това е сигнал. Препоръките ми са с цел подобряване на връзките с инвеститорите. Благодаря за отговора на г-жа Дичева. Но има върху какво да се работи по сайта.

          Коментар


          • Имате известни основания, но тези акции дълго време поспаха и въобще не се придвижиха съобразно с пазара. И топливо и синергон се явяват малко или много подценени в момента и според мен трябва да извървят дълъг път. Да не говорим, че който и нов играч да се намеси, няма да купува някакви балонясали холдинги със съмнителни показатели. Не е препоръка

            Коментар


            • LJATNO OJIVLENIE

              Коментар


              • KOSTJUMAR "ПП.Не говори много добре за компанията, че се сменя често Директора за връзка с инвеститорите и рекламата. Нищо лично. Жената се справя добре доколкото може, според правомощията си.[/quote]"

                KOSTJUMAR, не си разбрал правилно. Може би си пропуснал поясненията ми, затова ще го напиша отново.
                Д. Стефанова
                Директор за връзка с инвеститорите
                dvi@synergon.bg

                Д. Динчева
                Връзки с обществеността и реклама
                pr@synergon.bg

                Д. Стефанова работи в холдинга, ако не се лъжа малко след създаването му. Както и много други колеги. Аз поех позицията PR от средата на ноември миналата година. Тук е мястото да кажа, че в холдинга почти няма текучество на хора. Това е нещо, което не може да не направи впечатление. Работила съм в български и чужди фирми и лично мен винаги много ме е дразнил факта, че не могат да задържат кадри и да сформират сериозен екип.
                В този смисъл, KOSTJUMAR, ако перифразирам думите ти, може би ще се получи следното "факта, че никога не е сменян ДВИ, както и по-голямата част от служителите говори много добре за компанията "

                "...няма ясен сигнал от мажоритаря как точно ще се инвестират парите му в новия проект в Младост..." Имаше обяснение в интервюто за investor.bg Ако някой от вас е пропуснал може да го прочете не http://www.synergon.bg/86/news_item.html
                [img][/img]

                Коментар


                • Абе акцията аз я харесвам и т.н., но че сайтът е катастрофа (като и сайтовете на 90% от публичните дружества) няма спор. Не мога или не искам да ги разбера тези хора - хубав сайт в България струва дребни пари, а за ползите май само мажоритарите не са се потрудили да попрочетат или не намират за нужно да се тревожат

                  Олд скул си е олд скул, но откажеш ли да се съобразяваш със съвременния начин на водене на бизнес.....

                  Разсъждавам по принцип и имам предвид почти всички дружества на борсата!

                  Коментар


                  • За да не съм голословен ще добавя, че около средата на Май /15-16/Синергон и Монбат бяха на едно и също ниво от около 10.40., като коефициентите дори и при тези нива бяха по-добри при Синергон. Не казвам, че Монбат е надут, а само че хората използват на максимум плюсовете си. Малко след това излезе класацията за компаниите в Източна Европа, според която Монбат бе определена за третата най-успешно развиваща се компания в България, последва отчета за 4м. Днес също не би се случило нищо особено с Монбат, ако не беше отчета за 5м. Имам и Монбат. Ясно ми, е че Синергон също ще дръпне. Но пазара според мен е предпазлив, защото няма ясен сигнал от мажоритаря как точно ще се инвестират парите му в новия проект в Младост. Аз нямам нищо против проекта, одобрявам го , но не виждам никаква официална информация, срокове, прогнозна печалба и т.н. Вместо на сайта на Синергон да хваща прах Програмата за добро корпоративно управление за 2004г, един потенциален инвеститор ще се интересува от новите проекти. Липсва гъвкавост. Това е.
                    ПП.Не говори много добре за компанията, че се сменя често Директора за връзка с инвеститорите и рекламата. Нищо лично. Жената се справя добре доколкото може, според правомощията си.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                      Както тихомълком Бат Б купи парцела, така и тихомълком стигнахме 11 лева без никакво усилие. Какво ли ще стане ако мениджмънта се постарае малко повече да създаде един добър имидж както при Монбат. Това със заема с Омега ме подразни, че въобще стигна до дневния ред на ОСА. Е, чак тогава ли се сетихме, че може да навреди на имиджа на Синергон холдинг? Въобще позицията е много добра, но стои на тези нива главно заради мениджмънта. Куца връзката с инвеститорите. Всъщност аз за това съм и фен на тази позиция, защото е подценена заради недоверието към управлението. Фундамента го има. Рано или късно ще има промяна и цената ще си дойде на мястото. Лично мнение. Не е препоръка.
                      Moite motivi da sam v tazi poziciq se pripokrivat na 100% s tvoite, ako menidjmanta zapochne da varshi tova koeto se ochakva vlizam oshte. Ne e preporaka.
                      www.targ.bg

                      Коментар


                      • Както тихомълком Бат Б купи парцела, така и тихомълком стигнахме 11 лева без никакво усилие. Какво ли ще стане ако мениджмънта се постарае малко повече да създаде един добър имидж както при Монбат. Това със заема с Омега ме подразни, че въобще стигна до дневния ред на ОСА. Е, чак тогава ли се сетихме, че може да навреди на имиджа на Синергон холдинг? Въобще позицията е много добра, но стои на тези нива главно заради мениджмънта. Куца връзката с инвеститорите. Всъщност аз за това съм и фен на тази позиция, защото е подценена заради недоверието към управлението. Фундамента го има. Рано или късно ще има промяна и цената ще си дойде на мястото. Лично мнение. Не е препоръка.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от La Costa
                          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          при запазване на егашното ПЕ таргета е около 17,5-19 кинта

                          а при топливо 36-42
                          Явно си хипероптимист не само за Евроинс. Това обаче понякога поднася неприятни изненади. Друго си е човек да се кръсти "ГОТОВ ДА ЗАГУБИ" /явно първо си е загубил малките букви/.
                          12 мил. печлба за топливо и 20 мил. печалба за синергон в края на годината.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от La Costa
                            Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            при запазване на егашното ПЕ таргета е около 17,5-19 кинта

                            а при топливо 36-42
                            Явно си хипероптимист не само за Евроинс. Това обаче понякога поднася неприятни изненади. Друго си е човек да се кръсти "ГОТОВ ДА ЗАГУБИ" /явно първо си е загубил малките букви/.
                            АМИ ДА ЗАГУБИХ СИ ГИ..., АМА ДАНО НЕ СИ ЗАГУБЯ УМА, ..............

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              при запазване на егашното ПЕ таргета е около 17,5-19 кинта

                              а при топливо 36-42
                              Явно си хипероптимист не само за Евроинс. Това обаче понякога поднася неприятни изненади. Друго си е човек да се кръсти "ГОТОВ ДА ЗАГУБИ" /явно първо си е загубил малките букви/.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
                                Здравейте, мисля че тук са правилно настроени очакванията за бързо излитане - просто позицията много изостана от общия растеж на пазара, но трябва да се отчете и влиянието на взаимните фондове на синергона - дали са си напълнили вече, защото си мисля че там целта ще е 50 % растеж до края на 2007
                                Така мисля
                                при запазване на егашното ПЕ таргета е около 17,5-19 кинта

                                а при топливо 36-42

                                Коментар

                                Working...
                                X