Преди кризата изкарваха печалби 7и нагоре мил
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dino25 Разгледай мнениеP/BV 0.20, P/S 0.11 а пазарна капитализация 23,293 млн. лв
PS. Не изключвам акцията да се покачи, повлечена от тренда като цяло, но да покажат реалните печалби в групата се съмнявам. Вълкът, кожата си мени, но нрава никогаLast edited by johny-bravo; 07.04.2017, 17:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
И аз така мисля, но мисля да видя това през Синергон, превалутирах така да се изразя - от Топливо в Синергон
Коментар
-
Първоначално изпратено от dino25 Разгледай мнениеЗимата беше студена и много въглища се продадоха
Коментар
-
Мен друго ме притеснява по отношение на Топливо - отскоро. Затова и продадох една част. Притеснява ме феномена Марешки.
Как останалите бензионостанции ще се конкурират с него след като той прави по 50 бензиноколонки и продава с 20-30 ст. по евтино. Купих Синергон, защото има и други бизнеси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jordan 23 Разгледай мнениеНякой сеща ли се за друга акция, която се търгува толкова много под балансовата стойност на акция и продажбите?За мен поне последният показател е най-важен. Без препоръка, ама като търсиш нещо избушено уж с потенциал.TOPL PETHL ZLP Цена 4.29 1.22 3.00 P/E 188.93 -4.08 18.68 P/BV 0.20 0.09 0.20 P/S 0.11 0.08 0.61 EV/EBITDA' 14.16 18.89 2.67
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеСамо загряваме и сме отново първи по ръст, кой ли пръв от големите ще загребе до 7-8 лв. И пак ще е много евтино.
Саше Сашеее, мнооого ... ще е студено пак в Топливо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова нищо не значи ,обемите продажби при това дружество не значат печалби ..Може да погледнеш поне 5 години назад
Коментар
Коментар